Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Battle Royale... Kinji Fukasaku i Kenta Fukasaku dzięki Wam za ten znakomity film.Ostatnio miałem okazję kupić magazyn "Kino Domowe" do którego dołączony był ten film.Reżyser i scenarzysta odalili kawał dobrej roboty.I niech mi teraz ktoś powie ,że nie warto kupować gazet nawet tylko po to by zdobyć taką...

PROSZE JESLI KTOS MA TEN FILM,TO PROSZE O KONTAKT.ODDAM ZA NIEGO NAWET DUSZE :) MOJ ADRES ALI2@TLEN.PL

czy to moze był jakis chinski/japoński filmik, jakies sielone swiatło w wodzie, jakas azjacka dziewczyna... ?? cos w ten deseń ??

Nie wie może ktoś, co to za utwór leci, kiedy w "Pulp Fiction" Zed...wiadomo co robi Marcellusowi, a Butch uwalnia się i ucieka?

Ktoś wie ile serial "Siostrzyczki" (What i like about you) mają odcinków??

film ogladalem kiedys na europa europa TV - treść była taka że chyba prezenter stacji telewizyjnej, ksiądz i jakiś zwykły gościu mieli mieli do rozwiązania zagadkę kiedy w mieście pojawi się diabeł - możliwe że akcja działa się w Madrycie ale nie jestem pewien - rysowali pentagram na podłodze - mieli różne przygody...

Od niedawna funkcjonuję na Filmwebie i chcialbym się dowiedzieć jak można tu dodać nowy film lub nową osobę. Z góry wielkie dzieki za pomoc:)

Konkretnie chodzi mi o filmy z gatunku jakiego podałem w temacie: Horroro-Thrillery. Szukam jakichs dobre filmy, ktore nie byly moze koniecznie puszczane w kinach/tv w polsce, ale sa dostepne w inny sposob (emule? :))) Aha, na ten przyklad moze podam jakich filmow NIE szukam, a o jakie mi mniej wiecej chodzi: Wszystkie...

więcej

Ona (?Lauren?) jest fotografem, on szoferem. Stopniowo nawiązuje się między nimi romans. Przyjaciółką Lauren jest Jennifer. Obie pracują chyba w agencji modelek. W jednej ze scen grupa ludzi płynie jachtem na plaże na której odbywa się sesja zdjęciowa. Może ktoś wie jaki ten film ma tytuł?

Jak się nazywał film, który wczoraj o 20 leciał na TVP1??? (o chłopaku, który miał wypadek i potem chodził ciągle po sądach). Proszę o pomoc!