Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Prosze o pomoc. Poszukuję tytuły filmów z motywem nieszczęśliwej miłości, potrzebne mi to na maturę ustną z polskiego. Bardzo dziękuję za wszelką pomoc.

umiecie powiedzieć coś na temat: "kino niemieckie-kino polskie porównanie"? to mówcie! ;)

jest taki rodzaj filmu jak film "rockowy". sa to np. takie filmy jak: "skazany na bluesa", "24 hours party people", "the wall" etc... czy znacie wiecej takich filmow? prosze podajcie... z gory dzieki;)

Czy ktoś pamięta taki film z lat 70 - Dziewczyna z reklamy ? Jaki jest jego tytuł oryginalny ?

Co sądzicie o tym serialu animowanym??
Ja pam,iętam że zawsze czekałem na kolejne przygody rozbójnika i do dziś uwielbiam ten serial:):):)
Moze też macie jakieś takie ulubione bajki z dzieciństwa???

Poszukuję filmów o muzykach i zespołach muzycznych, niekoniecznie prawdziwych. Coś takiego jak "The Doors" Olivera Stone'a, "Backbeat" Iaina Softley'a, "Szaleństwa młodości" Toma Hanksa czy nawet "Ray" Taylora Hackforda. Czy możecie mi jakieś polecić?

"Przekręt" widziałem chyba z 15 razy,pożyczyłem koledze i on tak samo.Coś pięknego film niemal jak teledysk.

jak mogę dodać nową osobę- aktorkę?? odpszcie na dyria@o2.pl

Szukam tytułu Polskiej starej komedii - pamietam ze chodziło w niej o to ze tuż po wojnie...na posesji jakiegoś faceta stał czołg którego nie dało sie ruszyć, a facet chciał postawić dom...wiec postawił dom na czołgu...pamietam ze było ujęcie w domu i ze ściany wystawał kawałek czołgu ;)

Co to za film?

Czy ktoś może mi powiedzić, gdzie można kupić ten film na DVD w Polsce? Przydałyby się także polskie litery ;). Dzięki! saint