Jak się nazywał film, który wczoraj o 20 leciał na TVP1??? (o chłopaku, który miał wypadek i potem chodził ciągle po sądach). Proszę o pomoc!
Witam wszystkich użytkowników filmweba, jak myślicie które filmy najlepiej oddają nastrój oraz ten charakterystyczny styl twórczości Stephena Kinga?? Czy "Oni Czasem Wracają" jest dobre?? Piszcie co o tym sądzicie :) Pozdro For All
Witam!
Niedawno widziałem urywek filmu w ktorym główny bohater zamierza się ożenić , ale cały czas powtarza mu się dzień (jak w dniu świstaka). Niewiecie moze jaki tytuł ma ten film?? Z góry dzięki i pozdrawiam
czy nie odnosicie czasami wrazenia ze niektorzy weryfikatorzy zle traktuja innych uzytkownikow filmwebu? ich komentarze przy odrzuconych materialach sa delikatnie mowiac niegrzeczne. jesli ktos uwaza podobnie lub jesli ktos sie ze mna nie zgadza to prosze o odpowiedz:)
jest mi potrzebny tytuł i wykonawca piosenki, którą słyszymy w reklamie FORDA, kiedy ma byś mecz piłki nożnej. prawdziwi teledysk do tej piosenki to małe dzieci, które są całe pomalowane w barwy swoich narodów po czym za sobą grają (była to piosenka która rywalizowała z piosenką la copa de la more podczas mistrzostw...
więcejRęca się załamuja . Gdy chce byc dobry ,dodac tresc ( date premiery polskiej kinowej) do filmu a oni mi odrzucaja i kaza cie czytac FAQ. cholera jasna mnie bierze gdy to widze. otoz tak przeczytalem FAQ dokladnie i nie znalazlem slowa o tym ze nie mozna dodawac premiery filmu!!!!?? . wiec jesli jeszcze raz ktos mi...
Nie wiem czy ktos wie ale film E=MC2 wystepuje dwa razy i w jednym i w drugim gra ten sam aktor. Wiec pewnie ktos nie przeczytal FAQ i pewnie nie wie ze przed dodaniem obsady lub filmu trzeba koniecznie sprawdzic czy film juz istnieje.