Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

heh w niedziele o 1:10 jes Koszmar z ulicy wiązów fajnie niegdy jeszcze nie oglądałem żadnej części :D heh obejrzałęm wszystki części piątku 13- tego i były fajne o i jeszcze obejrzałęm Freddy vs Jason : heh już nie moge doczekac się niedizlei :D

Potrzebuje tytuly filmow gdzie mowa jest o buntownikach, buncie. Wpisujcie jak najwiecej, bo jest mi to potrzebne do wypracowania z polaka....Z gory dziekuje

Witam!
Powiem wprost! Szukam filmu podobnego do "Harte Jungs" & "Knallharte Jungs" lub jego kontynuacji (o ile wiem takiej nie ma więc szukam czegoś o podobnej tematyce - zarzudźcie jakieś tytuły)
Pozdrawiam Zevi7

nie pamiętam tytułu, film sensacyjny, amerykański, grupa przestępców trafia do aresztu, niby przypadkiem, planują wspólną akcję, później przesłuchanie w wyniku którego na wolność zostaje zwolniony jeden z nich kulawy - poza podejrzeniami, wychodząc jeszcze kuleje, niedomaga, aby po chwili wyprostować się i umknąć...

Panie i panowie, chłopcy i dziewczęta. Stali bywalcy, maniacy i ci którzy obudziliście się dziś przed monitorem i zadajecie sobie pytanie: "co to za strona i gdzie są na Jowisza moje meble!?", jednym słowem każdy kto czyta ten idiotyczny tekst głupiego cynika. Proszę was abyście chwilkę waszego, droższego od ampułki na...

więcej

Oddam archiwalne numery FILMu (marzec 2000-maj2002). Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy: gosia.u@poczta.fm

chodzi mi o ten nowy serila z 2004-2005r.Jeśli tak to napiszcie co o nim sądzicie.

Powiem wam coś: ostatnio w Tv była taka sobie reklama Heya. Bajka o Czerwonym Kapturku jak szedł przez las. Moim zdaniem to wy wszyscy tu Forumowicze możeciew wymyślać takie bajki, bo to wymyślają sami debile, a tych tu na tym forum jest WPIZDU i TROCHE!! np. niejaki Tayler, ktory jest dla mnie totalną ciota,ktorej...

mam pytanie ogładaliście może Footbol Factory, gdzie pokazane są odwieczne walki kibiców w Anglii, a w szczególności w Londynie!!! może Tylewr się na ten temat wypowie- ten głupi i obsrany kibic najwekszej kurwy w POLSCE LEGII WARSZAWA!!!

filmy, seriale, telenowele, bajki dla dzieci animowane i filmy grozy!!!!!!!

ODRA OPOLE-PROMIEŃ ŻARY sobota, 17.09.2005 ul. Oleska 51, Opole godz.18.00

DRUGA LIGA DRUGA LIGA OKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JEBAĆ ŚLĄSK WROCŁAW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!