Ogladalem kiedys na TVP1 pozno w nocy film o wspanialym pianiscie ktory zyl na statku podrozujacym miedzy Europa a USA. Moze ktos pamieta jak ten film sie nazywal? Wiem ze tytul to bylo imie tego pianisty. Bylo bardzo dlugie nadane mu przez jego czarnoskorego poiekuna ktory byl palaczem na tym statku. Jeden czlon to...
więcejByłbym wdzięczny jakby ktoś mi podał tytuły filmów z tego okresu. Chodzi mi tu o filmy , które zdobyły jakieś nagrody i filmy naprawde dobre. A może jest jakaś możliwość przeglądania filmów względem rocznika ?
Tytaj morzecie napisać mi (a dodam) co i w ktorym polski serialu nie jest dodane(moze byc od zera) . Dizeki czekam
Witam filmwebowiczów!
Kupiłam niedawno musical Webbera Upiór w Operze. Plyta DVD zawiera dodatki w postaci spotów, wywiadów, z planu... Nie zawiera jednak dodatków, o których niedawno słyszałam. Są to sceny nie włączone do filmu (m.in. piosenka No one would listen). Czy zostanie wydana płyta z takimi dodatkami? Jeżeli...
Mam pytanie obecnie(TERZA JUZ PEWNIE NIE ) zajmuje 14 miejsce w LEB W LEB pisza tam ze za ta ilosc pkt dostaje sie koszulke filmowa . wiec pytanie moje takie czy oni przysulaja ten koszulke-jesli tak ta skad wezma adres?
Czy sam mam sobie ja wziasc???
Wczoraj obejrzałem film "Fantastyczna Czwórka" i moge stwirdzić ... że moim zdaniem film jest ŚWIETNY ( każdy może mieć inne zdanie do tego filmu :D) Wspaniałą obsada + scenariusz :-) Super ... Już nie moge sie doczekać Drugiej części teg Fantastycznago filmu :D
witam wszystkic. oglądaliście może serial między nami facetami? jest emitowany co dzień od poniedziałku do piątku na tvnSiedem o godzinie 19.10, uważa, że to świetny serial, cholernie mi się podoba, trafiłem na niego zupełnie przypadkowo przelatując po programach i od tamtej chwili oglądam go dzień w dzień :) Pokazuje...
więcej