Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam wszystkich, mam taki mały problem. Kiedyś obejżałem film ale już nie pamiętam tytułu, będę bardzo wdzięczny za pomoc.
Bohaterką jest kobieta, która się starzeje i bardzo pragnie dawnej młodości, umożliwia jej to jakiś psecjalny specyfik, na początku działa jednak potem zmienia się w ajkiegos potwora i zaczyna...

więcej

Ludzie ci wszyscy nowi co dodajecie to umieszczajcie swoje pytania tych rzeczy które chcecie dodać w dziale INNE.

Szukam wydanego na DVD filmu,który kiedyś w polskich kinach był wyświetlany pod tytułem "Zemsta po latach".To wg mnie jeden z lepszych horrorów.Pomocy.

Mam banalne pytanko do wszystkich... A mianowicie, czy można dzies tutaj lub na innych stronach kupować plakaty z filmów??? Proszę jeśli istnieją taki strony to proszę dajcie mi namiary. Z góry wielkie dzięki...

hej
jestem studentką socjologii, w tym roku nie zdawałam na filmoznawstwo, ale jestem strasznym kinofilem; czy ktoś wie, jak wygląda w praktyce status wolnego słuchacza na tym właśnie kierunku?
pozdrawiam

Witam!!
Mam pytanie czy ktos wie jaki nosi tytul piosenka ktora spiewaja zolnierze w 9 odcinku w momenice jak jada w Alpy. Prosze o pomoc jesli znacie ten tytul to napiszcie go, chcialbym ja miec, gdyz lubie takie wojenne piesni. pozdrawiam

Kto widział reklame z Bounty lub film Scooby Doo ??
W ich tle lecą takie dziwne rytmy grane jakby na bebnach i i z śpiewem w rytmach Hawaii.
Jakie to są zespoły ,albo jak sie nazyw ten gatunek muzyki ???

Jak ogladam polski film to musze sie straszliwe skupic zeby zrozumiec dialogi, kurde o co chodzi ?? Ostatnio ogladalem skazany na bluesa i 99% rozmów bohaterów nie uslyszalem. A ja przeciez nie mam problemów ze słuchem.... Czy nie mozna cos z tym zrobic..............

Mam kwestie takiego rodzaju: Wylogowalam sie z konta i chce sie ponownie zalogowac. Ale zamiast mojego konta MaŃkA jest moj e-mail. A na tamtym koncie mam 15 punktów i szkoda mi ich :( prosze pomozcie. z gory dzieki za porady. 3majcie sie. Pozdro.

moze ktos z was ma jakis scenariusz filmowy???? jesli tak to przeslijcie mi go, a moze powstanie z niego jakis film..................... zwol@op.pl