Witam mam od paru dni pewnie problem wpisuje w pole szukaj filmy i nic sie nie wyswietla .Próbowalem nawet te najbardziej znane typu : titanic itp. i nicc.Czy zna ktos przyczyne , czy u was jest ostatnio podobnie???
wpadłam na szczwany plan;] żeby filmy miały note od 1 do 6
1 to beznadziejny
2 to mizerny
3 ujdzie
4 to film dobry
5 bardzo dobry
6 to rewelacyjny
wydaje mi sie ze skala do 10 jest zbyt duża zwłaszcza ze wiekszość filmów ma note 8 niektóre 7 żadko kiedy 6 i są filmy na 9 ale to wiecie taki mój pomysł;] Co...
Błagam niech mi ktoś powie co to jezst za utwór który pojawia się w filmie podczas gdy jacyś facet pisze na plecach głównej postaci ubranej jak modelka a kilku facetów robi zdjęcia, UTWÓR JEST PO FRANCUSKU. W filmie jest to moment podkoniec pierwszych 10 minut.
Z góry dziękuję.
Poszukuję stron z napisami po niemiecku do nie tylko Niemieckich filmów. Znalazłem osobę, która zgodziła się przetłumaczyć je na polski. Jest to o tyle ważne, że do wielu "perełek" nie ma tłumaczeń na stronie napisy.org. Więc jeśli zna ktoś dobrą stronkę to będę wdzięczny za namiary.
Z góry dziękuję.
który z tych filmów jest lepszy??
wg mnie jest to Trainspotting, bo za każdym razem mnie rozśmiesza, a w filmach przeważnie szukam dobrej rozrywki
poza tym został nakręcony wcześniej, a ja mam spaczenie do pierwowzorów (np. wolę także Startreki niż Starwarsy)
P.S.
jeśli znacie inne filmy, które również traktują...
Niech mi ktoś napisze co to znaczy "wylać dziecko z kąpielą"???Piszę pracę, którą muszę oddac jutro i potrzebne mi wyjasnienie znaczenia tego związku!!!POMOCY
Sorry ale jestem tu od niedawna i mam pytanie odnośnie punktacji.Mam rozumieć,że komentarze (lub odpowiedzi) na FORUM nie są przyznawane pkt? A za komentarz na temat danego np:mojego ulubionego aktora?Troszkę się pogubiłem bo na początku myślałem,że za samo wybieranie ulubionych filmów do swojego konta są pkt :D ! A co...
więcej