Poszukuje napisów do takich filmów jak: I.D, In weiter ferne so nah(Faraway so close), To the devil a daughter, a midsummer nights sex comedy-Allena oraz filmów Hala Hartleya np. THe unbeliveable truth. Nie piał bym tego gdyby mozna jebyło znaleśc w inter. Bo szukam już chyba z rok i nic.(wpiałem do poszukiwane). Chyba...
więcej
Wiem że mto głupio zabrzmi ale nie mam pojęcia jak się dodaje nowe filmy do bazy! Proszę o dokładne opisanie tego skomplikowanego procesu!!
Z góry dziękuję!! Pozdrawiam
Kiedys ogladalem film i nie pamietam tytulu ani kto w nim gral, ale mam nadzieje ze po opisie ktos bedzie znal tytul tego fimlu.
Akcja filmu rozgrywa sie w lesie. Grupa bogatych gosci najpierw poszukuje chetnego na udzial w polowaniu, a nastepnie po dotarciu do ich obozu(jakas chata mysliwska gdzie znajdowaly sie...
Mi udało się tylko kilkanaście.
http://www.i-am-bored.com/bored_link.cfm?link_id=8979 [www.i-am-bored.com/bore ...]
szukam tytułu filmu dokumentalnego o egzekucji Artura Greisera kiedyś w telewizji był ten film pod tytułem Niefachowy stryczek ale teraz patrzyłem i nie ma takiego filmu
Bardzo was o to prosze. (dodam że tą piosenke można usłycheć oglądając zwiastun filmu)
Z GÓRY DZIĘKUJE
Pozdrawiam!!!! :)))
Czy mieliście kiedyś takie uczucie przy oglądaniu jakiegoś filmu, że wam dech zapierało z wrażenia? Niekoniecznie chodzi mi o obecne filmy chodzi mi, w ogule o filmy, które wywarły na was takie kolosalne wrażenie,(że spać nie mogliście).Ja osobiście miałem kilka takich filmów. A wy macie takie filmy???
Mam prośbę- od ładnych paru lat poszukuję filmu "Ostatni motyl". Osoby, które mogą mi w jakikolwiek sposób pomóc proszę o kontakt. Z góry dzięki.