Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam
Kiedyś, będąc małym dzieckiem miałem na vhs mase bajek. Z wiekiem przestało mnie to interesować i oczywiście nagrywałem na te bajki coś innego :) Dzisiaj mając 18 lat, zdarza mi się z sentymentu wracać co do tych ciekawszych. No i tu mam mały problem. Miałem kiedyś bajkę o mysiej rodzinie, która z pewnych...

Jak w Waszych wyobrażeniach wygląda idealne czasopismo filmowe? Coś jak "Film" albo "Cinema". Według mnie powinno być mniej reklam, jak również więcej tekstu niż zdjęć. Jakie rubryki miałyby znaleźć się tam?

do FilmWeb ,ale nie wiem jak.Prosze o jakieś sugestje

co sądzicie o tym filmie... kupiłem sobie w gazecie i dzisiaj obejrzałem... kurna całkiem spoko ... jedna rzecz mi się nie podobała... końcówka ;p ... no bo wiecie ... pokazanie jak główny bohater umiera ( a w dodatku gdy w całym filmie postrzegamy go jako wspaniałego człowieka ) było by o wiele dramatyczne ;p nie...

Na dzisiejszy wieczór polecam film "Reakcja Łańcuchowa", obejżeć go można na polsacie o 21:40.
POZDRAWIAM!!!!!

Jaki waszym zdaniem jest ten film???
Piszcie
Z góry dziękuje.

mam pytanie czy posiada ktos to tych filmow napisy ??? jesli tak to prosze o wyslanie mi ich na wicio3d@wp.pl

Z pewnością dwa niebywałe talenty w historii kinematografii. Jednak, który wg. was zasługuje na miano najwybitniejszego ? Co ich łączy ? Czy na trwale zapiszą się oni w historii filmu ? Uwe Boll - wizjoner. Czym nas jeszcze zaskoczy ? Czy jest w stanie przebić samego mistrza Eda Wooda ?

podajcie tytuly filmow o szkole. ja podam: grease 2, stowarzyszenie umarlych poetow, mlodzi gniewni

uważam,że film " Dom dusz" jest lepszy od książki "Dom duchów"