Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ogłądałam dosyć dawno taki film w telewizji i nie wiem jak się nazywa.A najgorsze jest to ,że dużo z niego nie pamiętam... W samolocie leci sobie jakiś facet z żoną i synkiem.I jacyś ludzie znajdują w szafie,czy gdzieś tam martwe ciało kobiety.Okazuje się że w samolocie jest jakiś morderca....i ten facet zaczyna go...

więcej

komercyjne czy niezalezne? komiedie, horrory czy dramaty? francuskie, amerykanskie, japonskie, polskie....??? podawajcie tez przyklady filmow!

Fajne 3D

użytkownik usunięty

Jekie Waszym zdaniem jest najlepsze krótkometrażowe 3D?

dla osób które nie widziały jej występu mam link który pomoże wam zadecydować http://www.maxior.pl/?p=index&id=2826&8 [www.maxior.pl/?p=index& ...]

Katastrofa, przestano nadawać serial Chirurdzy??????
Pomużcie, wiecie coś może na temat zniknięcia z anteny tego serialu???
PISZCIE
z góry dziękuję!

Nie uważacie, że mało teraz produkuje sie filmów, na których trzeba pożadnie pomyśleć?? Brakuje mi tego bardzo. Coraz więcej seriali jest z pięknymi paniamy i panami którzy ratują świat;] A gdzie film, które ogląda sie kilka razy i za każdym razem zauważamy coś nowego? Albo dobre sensacje,które trzymają w napięciu czy...

więcej

Pewnie już o tym wiecie, bo informacja była w news-ie. Tu dla ułatwienia podaję link do strony, na której można głosować. Mam nadzieję, że Filmwebowicze się postarają Pozdrawiam wszystkich i zachęcam do głosowania
http://www.webstarfestival.pl/index.php?id=ZjZtazI1YnAyNTI%3D [www.webstarfestival.pl/ ...]

Jak znalesc film jezeli tylko pamietam ze jedna z bohaterek filmu uzywala pseudonimu Wen Kroy - moze ktos zna tytul tego filmu

Ciekaw jestem co w tym roku w waszym mniemaniu jest najwiekszym rozczrowaniem kinowym. Chodzi mi o film po ktorych sie sporo spodziewaliscie lub na ktore dlugo czekaliscie a okazaly sie byc kiepskie. Ja na poczatek "wyroznie" dwa tytuly:
- Miasto gniewu (zle pod kazdym wzgledem)
- Glosy niewinnosci (miejscami...

czy ktos moze mnie poinstruowac jak to zrobic!?HELP