Wiadomo 3 albo 5 nominacji (czasami zdarzają się dwie) i jedna nagroda, praktycznie wiemy tylko kto wygrał. A co z pozostałymi nominowanymi, kto był o krok od wygrania, który był najsłabszy?? Chciałem się Was zapytać, czy nie znacie może strony, na której będzie nie tylko zwycięzca i nominowani ale także kolejność od...
więcejwidzimy aktora Pawła Deląga. Czy ta piosenka jest z jakiegoś filmu z jego udziałem, czy poprostu on tam tylko występuje?
Panie i Panowie!! Dziewczęta i Chłopcy!! Niestety muszę stwierdzić iż ... jeden z nas- TekWar odbiega od minimalnych norm inteligencji i kultury. Jeśli ktoś z Państwa zechciałby przyłączyć się do OFICJALNEGO FANCLUBU POETY WIERSZOKLETY ZNANEGO RÓWNIEŻ JAKO TEKAL/TEKALZOR/TEKWAR PROSZENI SĄ O WPISYWANIE SIĘ TUTAJ I...
więcejPo obejrzeniu tego filmu stwierdziłam:"To coś wspaniałego,połączyć sztuke teatru ze współczesnością,ten film jest genialny!!" tak właśnie pomyślałam i uważam że to wielka sztuka połączyć Dramat i to pisany wierszem z filmem współczesnym.A wy co o tym sądzicie??
Ludzie, powiedzcie mi jak to mozliwe , ze z zestawieniu TOP 100 swiat tak niesamowity film jak "Piękny Umysł" jest na 100 miejscu, tymczasem Zbuntowany anioł 11 pozycji wyzej. Tych dwóch produkcji nawet nie powinno sie porownywac, bo odpowiedz jest oczywista. Naprawde nie wiem kto odaje te glosy... przykro troche
Chłopak z zespołem downa, pracujący jako śmieciaż, film zaczyna się opowiadaniem jak Bóg stwarzał świat .. Główny bohater leży na trawie. Potem ten chłopak trafił do jakiegoś zakładu i tam poznał dziewczynę .. Więcej nie pamiętam, ale błagam o pomoc !!
Włochy mają to do siebie, że chyba każdy film zagraniczny mają z dubbingiem! Podobnie jak Francja i Czechy. Ostatnio oglądałem "Obłęd" Strasznie rozpraszało mnie to że bohaterowie mówią po francusku! No gdyby ten dubbing był tak bardzo dopracowany to może coś by się dało ale takto to zgrzyt straszny! Włochy szaleją na...
więcej
No to dawajcie swoje pomysły... ja np myślałem o obsadzie do gry Final Fantasy VII ;p i coś takiego wymyśliłem
Cloud - Leonardo Dicaprio
Barret - Michael Clarke Duncan albo Ving Rhames
Vincent - Antonio Banderas
Cid - Bruce Willis
Tifa - Catherine Zeta - Jones
Yuffie - Natalie Portman
Aeris - Monica Belucci...