Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Tak sobie ostatnio wszedłem na stronę angielską sklepu z filmami i aż mi laczki spadły... 7 różnych wersji Drużyny Pierścienia, 8 Pulp Fiction, 5 Shreka. Czy Polska jest najbiedniejszym państwem świata, że nie można dostać filmu chociaż w 3 wersjach (bo dwie czasami się zdarzają). Już nie wspominając o "Latającym...

Mozecie polecic mi jakies bardzo fajne komedie,komedie romantyczne przy których łezka mi do oczu napłynie.Fajnie by było gdyby był watek szkoły.Wiecie blondi w szkole znecajace sie nad słabszymi które potem dostaja pozadnie za swoje.Piszcie co wam do głowy wleci.Za kazda propozycje z góry dzieki.(Mga byc tez starsze z...

więcej

Podzielcie sie ze mna,jaki film ale raczej z tych nowych zapadł wam w pamieci.Najlepszy jaki ja ostatnio widziałam to Miasto Gniewu,zreszta widnieje na pierwszym miejscu w filmwebie.

Mama mnie meczy zebym z nia poszla a ja szczerze mówiac niezabardzo lubie takie mroczne opowiesci...no ale czego sie dla mamy nie robi :D Ktos widzial ten film to niech mi powie czy mam sie czego bac ????

To byl film o samolocie pasazerskim, ktory z jakichs powodow wpadl do wody. Pamietam ze samolot byl pietrowy, caly czas przybywalo mu wody. Na koncu filmu ekipa ratownicza wyciagnela go. Nie wiem jak potoczyly sie losy pasazerow.

"Childrens of COrn"-) "Dzieci kukurydzy"
Zobacz,przeczytaj,skomentuj.
My blog: www.monicafranklin.blog.onet.p l

Hej, kiedys ogladalem film SF o cyborgach. Zywili sie oni krwia. Byl tez jeden cyborg ktory byl przeciwny temu i walczyl z tymi zlymi. Po pewnym czasie dolaczyla do niego pewna kobieta. Skonczylem w momencie jak mieli leciec lotnia do miasta cyborgow. Czy moze ktos mi podac tytul tego filmu? Z tego co wiem jest tez...

Hej wam... słuchajcie wczoraj chciałam oglądnąć ten film lecz niestety mama kazała mi iść spać. Więc postanowiłam go nagrać. Lecz moja zdolna mamusia wyłączyła tuner i film nie nagrał się do końca. A chciałabym wiedzieć jak się skończyła. Nagrywanie skończyło się kiedy Mamusia zabiła kobiete która się pod nią...

Potrzebuje Polskich napisów do filmu "Every Which Way But Loose"Polski tytuł to "Karzdy sposób dobry" jest to film z moim bezapelacyjnym idolem:)Clintem Eastwoodem jerzeli ktoś może mi pomóc to z góry dziękuje

Film produkcji innej niż USA.

Ginie facet.
Jego żona myśli że ją zdradzał-bo po jego śmierci coś znajduje.
Idzie do podejrzewanego mieszkania (bo chyba znalazła adres jakiś) i w sumie trafia na jakąś rodzine i dowiaduje się że jej mąż dobrze ich znał i spędzał z nimi dużo czasu bo.. miał tu przyjaciela geja albo...

więcej