...czy wie ktoś gdzie można tanio kupić lub dostać takie duże plakaty filmowe?Byłam już na www.plakaty.pl,ale były trochę za drogie i nie było żadnych,które mnie interesowały:
Jakies 2 czy 3 lata temu obejrzalam film ktory mi sie bardzo spodobal, ale nie pamietam jego tytulu... :(
Otoz sprobuje strescic zebyscie jakos skapowali jaki jest to tytul filmu....:-):
Pewien murzyn chcial sie wyrwac od rodziny wiec zapisal sie na rekrutacje do Us NAVy (pletwonurek)- nie mial tam latwo, bo bylo...
Witam filmwebowiczów. Zależy mi na filmie, jednak w moim mieście nie ma warunków na kupno (nikt nie zakupuje). Pozostaje mi onet, ale nigdy w ten sposób nie zamawiałam. Jeżeli ktoś to kiedyś robił, a mógłby mnie nakierować jak to zrobić, to bardzo proszę. Z góry stokrotne dzięki. Pozdrawiam
Aby wyemitował serie filmów:
-Egzorcysta (I II i III
-Halloween (od I do VI)
może mnie posłuchają i wyemitują te filmy albo po prostu mnie oleją
Ostatnio obejrzalem ,,The Devil's Reject's" i musze przyznac ze pomimo tego iz film byl wspanialy, to zawiodlem sie na jednej rzeczy...NIE BYLO DR. SZATANA!!! :((((( i jest cos co mnie ciekawi....w ,,House Of 1000 Corpses" dodatkowo byl dziadek w domu...a w Bękartach go nie ma...Co sie z nim stalo?
Sprawdź czy ten post nie jest o tobie
Czytam forum i przerzucając posty często napotykam na tak zwanych koneserów kina
W swoich wypowiedziach często wytykają błędy filmów.. że jest do bani a nawet często używają dość ostrego słownictwa. Porównują filmy różnych gatunków i sądzą że na tym to polega. Krew mnie zalewa a...
Ne wszystkie filmy warto ściągac i oglądac. Ostatnio miałem Zemstę Sithów i dziwię się jak można byc takim płytkim dupkiem żeby oglądac coś takiego. A o czym mówię? O jakości. W życiu bym nie upadł tak nisko i nie oglądnął takiej jakości aby tylko zaliczyc film i mowic innym "ja już obejrzałem"Ludzie znoszą do domu...
Chyba jednym z najważniejszych dodatków do filmu jest muzyka. Czasami jest ona lepsza niż sam film czasami nie. Według mnie najlepsza muzyka pojawiła się w pierwszej części filmu "Omen". Oddawała niesamowity klimat filmu. Natomiast po obejrzeniu "Wywiadu z Wampirem" pokochałam utwór "Sympathy for the Devil"
W jakich...