interesuje mnie ten film znaczy sie co to wogole jest bo znamy sin city miasto grzechow a to nie wiem !! wie moze ktos??
W 3ch kategoriach
1]sci-fi: cos w stylu raport mniejszosci/wojna swiatow/taken/the4400/lost/zap łata/
2]dobre komedie: cos ala americanpie/roadtrip/eurotrip/ hitch/...
3]filmy dajace do myslenia: duzo by tego wymieniac; pi/requiem for a dream/american beauty/blow/fighy club/skazani na shawshank/
pragne was powiadomic ze w sobote o godzinie 20:30 w tv bedzie lecial film Nietykalni! :) , czy ktos wie jakie beda jeszcze ,,HITY" w tym tygodniu ? :)
Hej, kiedys ogladalem film SF o cyborgach. Zywili sie oni krwia. Byl tez jeden cyborg ktory byl przeciwny temu i walczyl z tymi zlymi. Po pewnym czasie dolaczyla do niego pewna kobieta. Skonczylem w momencie jak mieli leciec lotnia do miasta cyborgow. Czy moze ktos mi podac tytul tego filmu? Z tego co wiem jest tez...
może ktoś da mi link gdzie mogę znaleźć ten film. Szukałam i nie mogę znaleźć. Dzięki za ewentualne odpowiedzi. :)
Czy możecie polecić mi jakieś dobre filmy karate i kung-fu, najlepiej te starsze z Hong Kongu, Chin i Japoni?
Witam!
Czy może ktoś pamięta taką śmieszną komedię gdzie jacyś ludzie w kinie puszczają film ale nie mają do niego dźwięku, więc sami dokładają dubbing a że nie znają tego filmu to wychodzi z tego komedia a'la Mel Brooks. Ten film który puszczają to chyba coś z czasów Cezara Julka. Kiedyś dawno go oglądałem w...
Wreszcie by było coś obiektywnego. no ciekawe. przynajmniej jego ojciec ma równo pod tym wzgledem. nazwal JPII wilkiem w owczej skórze, i to prawda! jak myślicie, czy syn pójdzie w jego ślady? (chyba się nie ZGORSZYLIŚCIE?)
No właśnie. Zauważyłem, że na Forum "FW" coraz więcej jest plebiscytów zaczynających się od "naj" niż dyskusji. Co Wy sądzicie na ten temat? Może nalezałoby stworzyć nowy dział na forum poświęcony tylko plebiscytom?