Byłbym wdzięczny jakby ktoś mi podał tytuły filmów z tego okresu. Chodzi mi tu o filmy , które zdobyły jakieś nagrody i filmy naprawde dobre. A może jest jakaś możliwość przeglądania filmów względem rocznika ?
Tytaj morzecie napisać mi (a dodam) co i w ktorym polski serialu nie jest dodane(moze byc od zera) . Dizeki czekam
Witam filmwebowiczów!
Kupiłam niedawno musical Webbera Upiór w Operze. Plyta DVD zawiera dodatki w postaci spotów, wywiadów, z planu... Nie zawiera jednak dodatków, o których niedawno słyszałam. Są to sceny nie włączone do filmu (m.in. piosenka No one would listen). Czy zostanie wydana płyta z takimi dodatkami? Jeżeli...
Mam pytanie obecnie(TERZA JUZ PEWNIE NIE ) zajmuje 14 miejsce w LEB W LEB pisza tam ze za ta ilosc pkt dostaje sie koszulke filmowa . wiec pytanie moje takie czy oni przysulaja ten koszulke-jesli tak ta skad wezma adres?
Czy sam mam sobie ja wziasc???
Wczoraj obejrzałem film "Fantastyczna Czwórka" i moge stwirdzić ... że moim zdaniem film jest ŚWIETNY ( każdy może mieć inne zdanie do tego filmu :D) Wspaniałą obsada + scenariusz :-) Super ... Już nie moge sie doczekać Drugiej części teg Fantastycznago filmu :D
witam wszystkic. oglądaliście może serial między nami facetami? jest emitowany co dzień od poniedziałku do piątku na tvnSiedem o godzinie 19.10, uważa, że to świetny serial, cholernie mi się podoba, trafiłem na niego zupełnie przypadkowo przelatując po programach i od tamtej chwili oglądam go dzień w dzień :) Pokazuje...
więcejbo opinij zwykłych użytkowników są więcej niż mile widziane.Jak myślicie dodając liste odcinków jakiegoś serialu gdzie to umieszczacie w jakim dziale.jestem ciekaw odpowiedzi??