Witam,
Chciałbym Was się spytać, jakie filmy znacie i możecie mi polecić traktujące o człowieku jako jednostce silnej wewnętrznie i postępującej zawsze wg własnego kodeksu wartości, jednostce, która w obliczu przeciwności potrafi stawić im czoła i będącej wierną swoim zasadom. Chodzi mi o film, po którego...
Kto zna tytul takiego juz starszego filmu o laboratorium pod woda, gdzie faszerowana czyms rekiny zeby wyrosly na olbrzymy ale skutkiem "ubocznym" byla wieksza inteligencja i one zaczynaja potem zabijac ludzi. Chyba tak bylo ale juz nie pamietam...
Wymieniajcie filmy, które ogólnie były takie sobie lub nawet słabe, ale była w nich postać dla której oglądało się całą produkcję do końca.
Dla mnie jedną z takich postaci jest chiński generał z "Ladykillers". Film ogólnie średni (momentami dobry), ale ww. generał zawsze jak był na ekranie to wybuchałem śmiechem...
Poszukuję filmu "The Gift" (Dotyk przeznaczenia), czy ktoś wie gdzie na jakiej stronie można go znaleźć i ściągnąć?
Uwielbiam filmy typu Cinderella Story. A wy? Moimi ulubionymi filmami jest m.in własnie cinderella story, sposób na teściową, zakręcony piątek, czego pragnie dziewczyna i dirty dancing2. A wy jakie filmiki lubicie? Podajcie swoje typy.
Ja wiem, że trudno jest wybrać (szczególnie paniom :P), ale od strony artystycznej (pff, wizualnej) jaki film z Johnny'm najbardziej wam się podobał i do którego często wracacie? :D