Niezwykle utalentowany (ironia zamierzona) i nasz ulubiony (ironia part II) reżyser - Uwe Boll, ogłosił ostatnio, że jest zainteresowany zekranizowaniem serii Metal Gear. Świat się wali - każdy, tylko nie on.
Witam , bardzo zależy mi na filmie "Best in show"(Medla dla miss). Niestety nie wiem skadwziąśc, w zadnej wypozyczani w meiście takeigo nie ma, szukalem troche w inetrnecie, ale po 2 stronkach zakonczylem zrezygnowany poszukiwania. Jezeli ktos wie gdzie mozna go zdobyc, prosze niech anpisze, będe bardzo wdzięczny...
Witam , bardzo zależy mi na filmie "Best in show"(Medla dla miss). Niestety nie wiem skadwziąśc, w zadnej wypozyczani w meiście takeigo nie ma, szukalem troche w inetrnecie, ale po 2 stronkach zakonczylem zrezygnowany poszukiwania. Jezeli ktos wie gdzie mozna go zdobyc, prosze niech anpisze, będe bardzo wdzięczny...
mam pytanie z jakiego programu lub skad sciagnac film podny w tytule?a moze ktos z was go ma?piszcie
Jakbyście mieli wybrać to jaki film byłby filmem roku??waszym zdaniem oczywiście dla mnie to trudny byłby wybór
Mam pytanko. Czy ma może ktoś na PC film "o czym marzą faceci". Prosiłbym o meila na adres - lakiluk1989@interia.pl.... Ja też moge coś zaoferować. Czekam
Kompletna porazka i powtorka z rozrywki! Dokladnie widac podobienstwo do innych "horrorow" tego typu np: "Teksanska masakra pila mechaniczna". Paris dala ciala zeby nie powiedziec wosku i zadna z niej aktorka... Napiszcie co myslicie bo mnie to ciekawi.Moze tylko ja jestem przewrazliwiona na punkcie filmow tego...
jakaś wiocha w stanach , pewnego razu wszyscy zasypiają a jak sie budzą to się okazuje że wszystkie kobity w ciąże zaszły, rodzą się dzieci z ładnymi platynowymi włoskami... na pewno znacie, to remejk agielskiego horrora, za cholere tyutułu przypomnieć sobie nie moge.
www.studio35.kom.pl to strona poswiecona grupie przyjaciol ktora w wolnych chwilach tworzy amatorskie filmiki pod wspolna bandera - STUDIO 35. Zapraszamy do odwiedzenia naszej witryny i pobrania filmow ( oraz ich spulementow bez ktorych ogladanie tych produkcji to jak proba przebrniecia przez "6 ksiag o...