co sądzicie o tym filmie... kupiłem sobie w gazecie i dzisiaj obejrzałem... kurna całkiem spoko ... jedna rzecz mi się nie podobała... końcówka ;p ... no bo wiecie ... pokazanie jak główny bohater umiera ( a w dodatku gdy w całym filmie postrzegamy go jako wspaniałego człowieka ) było by o wiele dramatyczne ;p nie...
Na dzisiejszy wieczór polecam film "Reakcja Łańcuchowa", obejżeć go można na polsacie o 21:40.
POZDRAWIAM!!!!!
mam pytanie czy posiada ktos to tych filmow napisy ??? jesli tak to prosze o wyslanie mi ich na wicio3d@wp.pl
Z pewnością dwa niebywałe talenty w historii kinematografii. Jednak, który wg. was zasługuje na miano najwybitniejszego ? Co ich łączy ? Czy na trwale zapiszą się oni w historii filmu ? Uwe Boll - wizjoner. Czym nas jeszcze zaskoczy ? Czy jest w stanie przebić samego mistrza Eda Wooda ?
Wiadomo 3 albo 5 nominacji (czasami zdarzają się dwie) i jedna nagroda, praktycznie wiemy tylko kto wygrał. A co z pozostałymi nominowanymi, kto był o krok od wygrania, który był najsłabszy?? Chciałem się Was zapytać, czy nie znacie może strony, na której będzie nie tylko zwycięzca i nominowani ale także kolejność od...
więcej