Trzeba wkoncu zmadrzec i cos zadzialac (napisac jakis list do telewizji a moze ktos ma znajomego ) :] U nas w tV nic ciekawego nieleci oprocz reklam eyah :P A w Fox Tv ( america ) WSZYSTKO co dobre dla oka :P Family Guy,American DAd, Malcolm in the middle i wiele super rzeczy !!!!!
Potrzebuje osoby ktora ma odcinki serialu pt" alias" agentka o 100 twarzach do sciagniecia plisssssssssssssssssssssssss
piszcie na truskawka_@autograf.pl
Szukam danych na temat jednego filmu, ale nie moge sobie nic o nim przypomnieć, oprócz tego o czym był: atrakcyjna nauczycielka chemii podejmuje pracę w szkole średniej, gdzie natychmiast staje się obiektem zalotów przystojnego ucznia. Sama ma narzeczonego i odrzuca chłopaka. Pewnego razu ten próbuje ją zgwałcić (udaje...
więcej
Czy opłaca się "załatwić" następujące filmy:
1. 36 quai des orfevres
2. Lock, stock and two smoking barrels
3. The nightmare before christmas
4. Hostage (Osaczony)
5. Trylogia Evil Dead
6. Zatoichi
Walcie swoje opinie na temat powyższych filmów, który najlepszy, a który najgorszy i czy jest sens "załatwiania"...
No dla mnie to niewątpliwie scena pod prysznicem w "Psychozie " Hitchcocka....ufff az ciarki przechodza mi na mysl o tamtej scenie
Gdybyś miał/miała zagrać w jakimś filmie to, w jakim, kogo i dlaczego?
Może ja zacznę, ja chciałbym zagrać Cezara w „Asterix i Obelix: Misja Kleopatra”
Bo na końcu, kiedy Kleopatra (cudowna Monica Bellucci) pokazuje mu pałac wspomina coś o 662 sypialniach i od razu potem oni no wiecie:) nigdy nie...