Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jak Zabić Nudę??

użytkownik usunięty

Może mi ktoś poleciś jakiś fajny film?Siedze w domu a za oknem pada. Lubie filmy akcji i fantasy. Za dobre rady z góry dziękuje :-)

Trzeba wkoncu zmadrzec i cos zadzialac (napisac jakis list do telewizji a moze ktos ma znajomego ) :] U nas w tV nic ciekawego nieleci oprocz reklam eyah :P A w Fox Tv ( america ) WSZYSTKO co dobre dla oka :P Family Guy,American DAd, Malcolm in the middle i wiele super rzeczy !!!!!

.... czy są w polskie horrory lub thrillery?? Osobiście znam tylko ,,rh+'' i ,,show'' ale to są raczej thrilley co z horrorami?? Czy w polskim kinie nie ma miejsca na filmy grozy?Prosze piszcie na ten temat. Z góry wielkie dzięki!!!

W filmie „Asterix i Obelix: Misja Kleopatra” pod koniec filmu, kiedy w tym nowym pałacu Cezara, kiedy Alain Chabat i nieziemsko piękna Monica Bellucci (rozmarzony wzrok, głośne westchnięcie) w tym pałacu… no wiecie... :) Leci wtedy taka fajna włoska muzyka.
Ta sama piosenka leci kiedy Asterix...

Ktoś mi kiedyś opowiedał o pewnym filmie w którym Jakaś dziewczyna z chłopakiem szli po ipmrezie przez las lub łąkę i w pewnym momencie facet zapadł się pod ziemię i gdy zobaczyła to dziewczyna wpadła do dziury za nim.
Potem okazało się ze znaleźli się w ukrytym a raczej zasypanym ziemią kościele tyle że chłopak...

kiedys ogladałam jakis film , horror.. bylo cos o tym jak kruki zaatakowaly jakas babke na ulicy, potem jakiegos kolesia przed kosciolem czy w kosciele przebila jakas wlocznia, jeszcze innego przecielo lustro.. jakby jakies sily nadprzyrodzone, nie pamietam juz jak to potem bylo i kto sie za tym kryl, pamietam tylko...

więcej

Prosze o pomoc ! Szukam napisaów do filmu ''Mój Pierwszy Książe'' (My First Mister ) ale nigdzie nie ma ;((( może ktoś by miał?

Co o nim myslicie??MI sie podoba...a moze ktoś z was ma go w swojej koleckji...Jak tak to dajcie znaćććććć

Ja najbardziej cenie za to wszystko co zrobił i w jaki sposób zrobił Anthonyego Hopkinsa

Mam do was prośbe. Czy moglibyście wypisac tytuły filmów, które są zrobione na podstawie horrorów Edgara Allana Poe. Z góry dziekuję:)