Siema. Poszukuje zdjec (amatorskich lub z internetu) Dodge'a Charger'a obojetnie z ktorego roku obojetnie jaki model byle by bylo dobre zdjecie...
Wszystkim ktorzy wysla takowe zdjecia bardzo dziekuje a szczegolnie za amatorskie. Moj emial: uscharger@yahoo.com
Witam,mam prośbe.Poszukuje drugiej części Ojca Chrzestnego na dvd ale interesują mnie tylko wersje z lektorem.Mam już pozostałe dwie części,jezeli ktoś ma dostęp do tego filmu prosze o kontakt,chętnie odkupie nawet kopie,pozdrawiam
ej...........na ludzi czarnoskorych mowi sie "czarni"
co prawda ja takze wiem o tym od niedawna ale murzyn jest to pogrardliwa nazwa ktora wymyslili kolonisci na zywe maszyny do pracy
A oto slownikowe wyjasnienie:
Murzyn- czlowiek wykonujacy odplatnie prace w imieniu kogos bez ujawnienia w niej swego udzialu.
Nie jest to film który może ubiegac się o miano najlepszego, ale mimo wszystko śmieszy. Nie wiem jak wy ale lubię czasem usiąśc i popatrzyc na przygody porucznika Franka:)
1.Co jest ulicha simiesznego w "Strasznych Filmach" i kto da tym filmom więcej niż 3/10 niech ktoś naisze żeby mnie przekonać.
noi proszę żeby ktoś kiedyś zamiesicił tapety do "Mulholland Drive" i pięknego naprawde wielkiego filmu "Między Piekłem A Niebem".
Chciałabym, żebyście wyrażali tu swoje opininie na temat tego filmu.
Uważam, że ów film jest naprawdę warty obejrzenia. Jest piękny, choć czasem trudno go zrozumieć. Oddaję filozofię życia. Czy filmowy Forrest był głupi? Czy może poprostu naiwny? Był to człowiek który ufał ludziom, jak możemy sie później przekonać,...
Szukam naprawde śmiesznych komedii i to bez różnicy czy polska czy zagraniczna. Piszcie!!! Z góry dzięki i pozdrawiam(
1.WładcaPierścieniPowrótKróla: 9/10:11oskarów:ponad 1miliard dochodu
2.Titanic:9/10:11oscarów:prawi e 2 miliardy dolarów
3.Ben Hur:7/10:10oscarów
4.Spider-man2:8/10:1 oscar:ponad 300 milionów
5.Sin city:8/10:::ponad 250 milionów
6.Wojna Swiatów10/10::::ponad300milion ąw
7.trylogia Gwiezdnych Wojen od 1 do 6...