Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam, szukam i nie mogę znaleźć. Niech mi ktoś pomorze. Kontakt ze mną na maila: deejay_pi@o2.pl lub na gg: 1199927. PLEASE

Jakie utwory z tzw. "soundtracków" najbardziej sie wam spodobały? i z jakich filmów/seriali one pochodzą? ja obstawiam: "all that jazz" z "chicago" w wykonaniu Catherine Zeta-Jones, "all i have seen" Bjork z "Tanczac w ciemnosciach", "Love before time" z "przyczajonego tygrysa, ukrytego smoka", tytułowa oscarową "fame"...

więcej

to chyba ta ze sposobu na blondynkę z przyciętymi zamkiem w spodniach kiełbaską i pisankami :-) Kto oglądał ten wie o co lata.

pare lat temu obejrzalem w TV pewien film. opowiadal on o 3 niemalze podobnych morderstwach ale majacych miejsce w roznych czesciach swiata ( bodajze Niemcy Japonia i USA). wiecej z filmu nie pamietam. mam tylko przed oczyma 2 sceny :(japonia???) kobieta morduje mezczyzne (bardzo orientalna scena z elementami typowymi...

więcej

Poszukuje tytulu filmu o ktorym wiem niestety tylko tyle ze Quentin Tarantino ocenil go na najbardziej "tarantinowski" film jaki widzial....czytalam o tym filmie chyba gdzies tutaj i nie moge sobie przypom,niec tytulu.....jak ktos cos wie to bardzo prosze o jakies informacje :)

Widziałam go ostatnio. Historia może mało porywająca - wiele podobnych tematów o miłości było w kilku filmach ciekawiej pokazanych jednak muzyczka+emocje tworzą piękną całość :D.
A wam się podobał ?? Co myślicie na temat tego filmu ??

co sądzicie o polskim kinie?? ostatnio zauważylem że kręci się dobre filmy np. "Trzeci" "PitBull" "Vinci" czy "Zakochany Anioł" myśle że dobrze ostatnio nasze kino się rozwija
Piszcie

Czy oglądał może ktos film pt. Obłed.....czy jest ktoś kto moze mi powiedzieć, ze ten film da sie zrozumieć.....bo cy ten film miał być wogóle zrozumieny....a przy okazji kiedy tak naprawdę umarł główny bohater.....i dlaczego skoro umarł to nadal żył????????

jezeli ktos posiada te filmy to prosze o kontakt gg1343226
lub zostawic swoj namiar to ja sie odezwe
pozdrawiam

"i twoja matke tez"
"amorres perros"
znacie wiecej? blagam, podajcie! jesli mozecie napiszcie tez krotka recenzje lub streszczenie! z gory dzieki