no... komu się nie podobał film ??? niech będzie odwarzny i to powie na forum , chętnie podyskutuje !!!!
jesli juz jest taki temat to przepraszam widac slabo szukalem. co zrobilo wrazenie i dlaczego.
ja od dluzszego czasu jestem pod wrazeniem serialu i filmu "cowboy bebop" fenomenalna muzyka, doskonala animacja i koncowka potwierdzajaca ze to wszystko to jednak matrix ;). reszte tytulow zostawiam do dalszej polemiki, mam...
Ja uwazam, ze jest to dosc dobry film, chociaz nie jestem wielbicielem tego gatunku. Dobrzy aktorzy, wzorowo zagrane role, niezla dawka humoru i niesamowita Anne Hathaway.
nie zaluje, ze obejrzalem ten film, a nawet bardzo sie ciesze.
Na początku kwietnia dodałam do bazy filmwebu trochę danych dotyczących niektórych sławnych osób. Nie zostało to od razu zweryfikowane, czemu się nie dziwię. Chciałam dzisiaj sprawdzić, czy coś z dodanych przeze mnie materiałów zostało już sprawdzone. Zdziwiłam się bo pod napisem AKTYWNOŚĆ nie było linku do "dodanych...
więcejjakie filmy warto obejrzec a jakie ksiazki warto przeczytac w czasie wakacji??? a jakiej muzy posluchac zeby poczuc ten beztroski klimat wakacji??? ja polecam przede wszystkim filmy typu: "thelma i louise" czy "prosta historia"; ksiazki Nahacza, Masłowskiej czy Pilcha a z muzyki to oczywiscie JAPOŃSKI PUNK ROCK!!!!!!!!...
więcejPewnemu biznesmenowi przyjaciele robią prezent na urodziny zatrudniając agencje robiącą profesionalne dowcipy. Ta agencja wywozji go w skrzyni do meksyku, tam porwany sprzedaje zegarek żeby dostać się z powrotem do USA, po paru przygodach na końcu filmu stojąc na dachu budynku wydaje mu się, że zabija swojego...