Ostatnio opowiadam koleżance film (mówie że jest Świetny itp) no i doszło do tego że powiedziałam jej że to polski film (komedia), a ona na to że skoro polskie to ona nie będzie ogladać bo to na pewno jakiś chłam.....Szczęka mi opadła!! Ja uważam że polacy (mimo tragicznego wręcz budżetu :D) robili, robią i nadal będą...
więcejWczoraj obejrzałem w kinie nową produkcję pt. "Roboty". Szczerze mówiąc - nic ciekawego. Efekty oczywiście na niezłym poziomie, ale nie ma w nich nic, czego jeszcze nie widziałem. Śmiechu też nie spodziewajcie się za wiele, bo jeśli już pojawiał się na sali, to raczej w momentach, gdy żart był "między wierszami", czyli...
więcejGdy przeczytalem to haslo, wybuchnalem w kinie smiechem. Ale chwile pozniej, te dwa zdania daly mi duzo do myslenia... czy nie uwazacie, ze haslo to jest zbyt dwuznaczne i za bardzo kojarzy sie z meskimi genitaliami? A to przeciez film dla dzieci. Czy to chwyt marketingowy dystrubtora, by zachecic doroslych do kina na...
więcejOd poniedziałku 11 lipca, stacja TVN7 przypomni nam wszystkie odcinki serialu "Brygada Ratunkowa" (Third Watch). Serial będzie emitowany raz w tygodniu, w każdy poniedziałek o 22PM.
poszukuje filmów takich jak Włoska robota...Perfekcyjny plan, perfekcyjne wykonie ale. . . :D Lubie je oglądac - te wszystkie przygotowania to akcji :D
"Dirty dancing", "Honey" -czy mozecie mi polecić podobne filmy do tych co ja wymieniłam? Chodzi mi aby był równiez ukazany taniec , fajna muzyka .. Sugerujcie sie tymi co już podałam :) i polećcie mi jakiś :) Thx