Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

w dziesiejszych czasach mlodziez interesuje sie manga (to nie tylko pokemony) i w ogole wszystkim co zwiazane z japonia. czy to dobrze ze kultura japonska nas tak zalewa ze wszystkich stron: japonskie horrory, anime, ubrania wzorowane na japonskich. co o tym sadzicie? podajcie tez tytuly waszych ulubionych filmow...

Chyba każdy słyszał chyba tym filmie...sama adaptacja tego komiksu, jest ciekawym pomysłem, ale osobiście nie przepadam za filmami w których grają tylko i wyłącznie znani aktorzy;/

Jeśli utkwiła w waszej pamieci jakaś myśl, sentencja czy zdanie , które warto zapamietac to piszcie śmiało:o) Niech to bedzie ksiega wpisów śmiesznych bądź ....... jak kto chce :o)

czy film "Sin City" jest czarno-biały i od ilu lat można go oglądać w kinie?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

ROZPACZLIWIE POSZUKUJE FILMU "GIA" Z ANGELINĄ JOLIE, CZY KTOŚ MA MOŻE DOSTĘP DO NIEGO??? CHĘTNIE ODKUPIE CD-KA ALBO ..... WARUNKI DO UZGODNIENIA. PROSZE POMÓŻCIE... POZDRAWIAM

Jeśli ktoś wie jaki jest tytuł filmu którego teraz przedstawie krótko niech pisze, szukam go już 2 dni!!!! Otóż film jest o 3 kolesiach, którzy od małego już sie znają i ściągają haracze pracując dla tego samego szefa przez cały czas. Na pewnej akcjii jednemu z nich dzwoni komóra, i okazuje sie że urodziło mu sie...

Czy ktoś może wie czy film "Must love dogs" z Johnem Cusackiem będzie wyświetlany w Polsce? Jak ktoś ma jakieś informacje, to będę bardzo wdzięczna

myslalam ze zablysne i od razu po obejrzeniu filmu paparazzi wpisalam brakujacych aktorow. ale wspaniala osoba ktora mi to miala zaakceptowac zrobila to bagatela dopiero po tygodniu i wyobrazcie sobie ze obydwaj aktorzy zostali odrzuceni!!!! s_K_A_N_D_A_L. i bez sensu....

Mam ogromny problem i bardzo prosze Was o pomoc...może ktos potrafiłby coś zdziałać? Szukam JAKICHKOLWIEK filmów dwóch ukraińskich rezyserów: Iwana Iljenki (Ilyenko,Ilienko...jeden czort) - a w szczególności "Noc Kupały", no i wszelakich filmów genialnego Sergieja Paradżanowa (co prawda gruzin z pochodzenia,ale..)....