Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

ktoś mi niedawno powiedzial, że wszystkie polskie filmy to klapa i niepotrzebnie wyrzucone pięniądze, oczywiście ja się z tym nie zgadzam znaw wiele polskich filmów, które przewyższają treścią i choćby grą aktorską inne zagranicze produkcje, co wy o tym myślicie??

czesc, mam wielka prosbe: jsli ktos zna tytuł albo wykonawce piosenki z tego filmu, to niech pisze. Andy śpiewa ją pod sam koniec, tzn. on już nie zyje, tylko w kosciele, nad jego trumna, leci nagranie i on tam spiewa "And it's a friendly, friendly world..." i później wszyscy zgromadzeni śpiewają z nim. Znacie???

Jeśli ktoś wie jaki jest tytuł filmu którego teraz przedstawie krótko niech pisze, szukam go już 2 dni!!!! Otóż film jest o 3 kolesiach, którzy od małego już sie znają i ściągają haracze pracując dla tego samego szefa przez cały czas. Na pewnej akcjii jednemu z nich dzwoni komóra, i okazuje sie że urodziło mu sie...

Tak sobie mysle ze filmy gangsterskie(przynajmniej te amerykanskie) zawsze byly wielkimi sukcesami. Jak myslicie czy powienien powstac taki polski Ojciec Chrzestny czy Scarface? Jak wyobrazacie sobie przedstawiony w nim przestepczy polswiatek i kto mialby kogo zagrac? Jestem niezwykle ciekaw co powiecie.....

Jaki jest wasz ulubiony bohater/bohaterka z tego filmu? Ja typuje Jackie boya. Bardzo mi się podobały jego kwestie wypowiedziane już po śmierci czy ukazywanie rozciętego gardła. Facet był odżydliwy i był łajdakiem. Ale mimo to go lubię.
No i oczywiście John (nazwisko było na H, ale nie chcie zrobić w nim błędu więc...

więcej

jezeli ktos z was posiada odcinki "lost - zagubieni" oraz "one tree hill"
to zaklikajcie do mnie na gg (nr. 8185439) bo chcialabym je posiadac
z gory wieeelkie dzieki

Uwaga drodzy państwo!! Dzisiaj na TVN "Żyleta" - najlepszy film w historii kina - Gorąco polecam :)

Historia dr.Warrena,kórego gra John Carradine w reż.Ulli Lommela.Czy ktoś kojarzy te dane z tytułem filmu?

Oglądając walkę Agnieszki Rylik nasunął mi sie ten temat!co sądzicie o bamskim boksie?i czy znacie jakieś filmy o bokserkach!ja chyba tylko "Za wszelką cenę"

Kiedy beda nowe odcinki??? Juz drugi raz z rzedy na AXN pokazywali Lost Journaly( nie jestem pewna czy dobrze napisalam). Z gory dzieki za odpowiedz.