Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Wpisujcie tu tytuły filmów w których wystempują alternatywne zakończenia. Najlepiej z krótką informacją o innym zakończeniu danego filmu (tak żeby było wiadomo o co chodzi ale żeby za dużo nie zdradzić, dlatego na wszelki wypadek opatrzyłem ten temat w podtytuł "spoilery") oraz ze stronkmi w necie na których są fotosy...

więcej

Chyba jedna z najważniejszych spraw w filmie. Jaka najlepsza?? Czy w ogóle można oddzielnie spoglądac na film i muzykę z niego?? Czy można traktowac film i muzyke do niego jako oddzielnie, czy moze jest to nierozerwalna czesc filmu??

Ja lubie horrory i komedie np. Straszny Film 1,2 i 3 (komendia), i też np.Krzyk,Ulice Strachu,The Ring (horrory) . Prosze was wchodcie na DARDCHA PIPE czyli na mój blog i komentujcie

Do sprzedania mam zestaw czasopism związanych z tematyką "GWiezdnych Wojen". Są to Cinemy 9/99, 10/99 i 5/02 , Film 9/99 i 5/99 a także dodatek specjalny do VIVY w całości poświęcony serii
Cena kompletu 15 zł.
Podobne zestawy dla fanów Matrixa, Harrego Pottera i in.

Kontakt rakus2@o2.pl

Jeśli ktoś wie jaki jest tytuł filmu którego teraz przedstawie krótko niech pisze, szukam go już 2 dni!!!! Otóż film jest o 3 kolesiach, którzy od małego już sie znają i ściągają haracze pracując dla tego samego szefa przez cały czas. Na pewnej akcjii jednemu z nich dzwoni komóra, i okazuje sie że urodziło mu sie...

prosze niech ktos mi powie jak zakonczyl sie film "21 gramow", pod zadbnym pozorem nie moge go niegdzie znaleźć, moze nie byl zbytnio interesujacy ale chcialabym sie dowiedziec jak sie zakonczyl bo niestety nie moglam zobaczyc go do konca.

ostatnio telewizyjna jedynka emitowala film "KSIEZNICZKA I ZOLNIERZ", nie moglam obejrzec go do konca a bardzo bym chciala, czy moze ktos z was wie jak i gdzie go moge zdobyc????? Jezeli tak to bede wdzieczna.

Potrzebuję pomocy: bardzo chciałabym obejrzeć film pt Poza prawem ( Beyond the law reż Larry Ferguson) ale kompletnei nei wiem skąd go wziąć.. :/ przez solu seeka nei moge sciągnąc, w wypożyczalni Beverly Hills nie ma.. Może ktoś mogłby mi pomóc jakoś..?? Bardzo prosze...

czy wiecie moze o jaki film chodzi , wiem ze akcja rozgrywala sie w jakisms starym zamku ,domu ,w filmie gral zarowno por. Colombo jak i Hercules Poirot.W zamku zaczely sie morderstwa ,ginely coraz to nowe osoby .Nie moge sobie przypomniec tyt.

Jaki widzieliście najlepszy horror ostatnich lat, chodzi mi o filmy po których nawet facet idąc spać bierze ze sobą pluszowego misiaka i chowa się pod kołdrę ;) Ostatnio sporo wychodzi badziewia, a ja nie chcę poraz kolejny pożyczać/kupować "horroru", który później okazuje się komedią, dramatem, itp. :(