jezeli ktos z was posiada odcinki "lost - zagubieni" oraz "one tree hill"
to zaklikajcie do mnie na gg (nr. 8185439) bo chcialabym je posiadac
z gory wieeelkie dzieki
Historia dr.Warrena,kórego gra John Carradine w reż.Ulli Lommela.Czy ktoś kojarzy te dane z tytułem filmu?
Oglądając walkę Agnieszki Rylik nasunął mi sie ten temat!co sądzicie o bamskim boksie?i czy znacie jakieś filmy o bokserkach!ja chyba tylko "Za wszelką cenę"
Kiedy beda nowe odcinki??? Juz drugi raz z rzedy na AXN pokazywali Lost Journaly( nie jestem pewna czy dobrze napisalam). Z gory dzieki za odpowiedz.
Poszukuje jakiegoś dobrego filmu fantasy. Coś w stylu CONANA...
Piszcie jak jakiś znacie. Oglądałem wszystkie nowości (od 2000 to raczej wzsystki filmy DOBRE fantasy obejrzałem). Piszcie ludzie... Potrzebuje zastrzyku FANTASY...
Co łączyło w Sin City te wszystkie sceny ze sobą? gdzie były powiązania? gdzie się zaziębiały? bo nie skumałem.Z góry dzięki za odpowiedz.
miałem ostatnio przyjemnośc i nieprzyjemnośc obejrzeć "sin city"
przyjemność dlatego ponieważ jest to film naprawde świetny i wogóle w kurwe...
a nieprzyjemnośc dlatego ,że obejrzałem go na kompie z płytki od przyjaciela "ściągacza" i to że nie obejrzałem tego filmu pierwszy raz tak z z zaskoczeniem i frajdą jest...
czy ktos moze ma na kompie, plycie czy gdzies w necie zna namiary za scierzke dzwiekowa do serialu "Polskie Drogi" ?