Witam serdecznie.
Mam następujace pytanie.Od dawna poszukuję filmu Sidneya Lumeta
Q&A.Te forum jest ostatnią deską ratunku.Być może, ktoś posiada ten film. Jeśli nie to może, polecicie mi dobrą, pewną stronę zagraniczną (sklep) gdzie mógłbym kupić ten kapitalny obraz.Z góry dziekuję za pomoc.
Który z tych filmów najbardziej wam się podoba:
Wredne dziewczyny
Jak stracić chłopaka w 10 dni
Zakręcony piątek
Miłość jak narkotyk
Honey
Dwa tygodnie na miłość
Piraci z Karaibów
Nowożeńcy
Legalna blondynka??
Pewnie zaraz mi napiszecie że wszystko to badziewie ale właśnie takie filmy mi najbardziej...
Czy "Gwiezdne Wojny: Epizod III - Zemsta Sithów " bedzie naprawde ostatnia czescia tej wspanialej trylogi ....??? Oby nie !!!!! Niech moc bedzie z wami !!!! Rycerzu Jedi
Jestem zagorzałym kinomaniakiem a także fanem Gwiezdnych Wojn. Byłem dzisiaj w kinie i oglądałem go w systemie THX. Efekty dźwiękowe super,ale cała oprawa naciągana. Finalne walki byle zadługie.W niektórych momentach chciałem już wyjść. Nawet i taśma a raczej efekt baśniowy trochę przytłacza.Stare filmy miały...
Czy znacie jakieś polskie akcenty w filmach i serialch. Jeśli tak to napiszcie je tutaj.
Zapraszam również na http://www.filmweb.pl/User?id=299546 [www.filmweb.pl/User?id= ...] gdzie znajdziecie 83 ciekawostki na ten temat.
1. Pamiętam, że gdy wiał wiatr, to wychodziły jakieś zombi czy cuś i mordowały wszystko co się rusz i nie ucieka wiadomo gdzie. Ale tylko gdy wiało.
2. Dziewczynka miała pajaca, który był sprawcą śmierci wszystkich, co weszli z nią w jakiś bliższy kontakt. Na końcu ktoś wpadł pod autobus, gdy pajac otworzył oczy.
3....
nurkowanie jest moja zyciowa pasja...wlasciwie tym hobby zarazil mnie moj tata,ktory nurkuje juz od bardzo dawna...
jesli interesuje was chociaz troszke ten sport zachecam do przeczytania ponizszego fragmentu zaczerpnietego z jednej z ksiazek nurkowych... ow ksiazka przydala mi sie niegdys do napisania pracy na jezyk...