hehehehehe ludzie widzieliście wczoraj w TV na koncercie szansy na sukces wystąpił "roland" ten z idola hahahaha .... Boże ... istna porażka !!! troche mi go żal sie zrobiło bo chyba był nieświadomy tego co robił :P .... no cuz jak w idolu zobaczyłem jego "mamusie" to juz wiedziałem ze nie miał go kto nauczyc bycia...
ludzie znacie jakies dobre filmy psychologiczne warte obejzenia ???
albo moze jakis dreszczowiec ?? :P poradzcie jak mozecie :P :]
zgóry thx :]
Kiedys oglądałem taki film nie pamiętam tytułu. Opowiadał on o grupie uczniów którzy wystartowali w pewnym konkursie i postanowili na nim ściągać. Pamietam że nauczyciel się na to zgodził i to że pewna gościówa napisała na gumie do żucia ściąge a potem ją zjadła. Czy ktoś wie co to za film?
Po Pierwsze:
Podaj nazwę fikcyjnej miejscowości, która zrodziła się w literaturze, a następnie pojawiła się w wielu znanych produkcjach filmowych i żeby było łatwiej to dodam, iż jedna ze znanych wytwórni filmowych przyjęła taką własnie nazwę.
Po Drugie:
Kto stworzył tą miejscowość?
od ktorej bardzo czesto dostaje informacje z "kurierem filmwebu" ?... Chcialbym tylko jej napisac, ze jest SLICZNA i wszystkie aktorki (ktore sa w bazie FILMWEB) to brzydale w stosunku do niej... ;)
pozdrawiam...
Witam. Kiedys ogladalem jakis program na temat polskich filmow. Byl tam fragment filmy science fiction. Pamietam mezczyzne z jakims brylantem na czole. Sceneria jakby w jakims statku kosmicznym, albo jakiejs fabryce. Byc moze to byl horror. Jesli ktos zna inne polskie horrory to tez prosilbym o wpis. Z gory dziekuje i...
więcej
Nie wiem czy w dobry miejscu pisze, ale mam nadzieje ze nikt mnie za to nie pobije.
Mam taka sprawe. Kolezanka pytala sie mnie w jakim filmie znajduja sie slowa "Nie śpimy lecimy". Mowila, ze to chyba jakas bajka (czyli pewnie cos w stylu Shreka itp. + oczywiscie wszelakie Smerfy itp). Byl jakis film zawierajacy ten...
czesc...
czy ktoś z was wie moze jaki tytuł nosił wojenny film z czasów 2ww którego akcja toczy się podczas brytyjskiego desantu pod Dieppe we francji? W sumie alianccy żołnierze stoja przyparki do muru a niemcy ich wystrzeliwują jednego po drugim...moze ktoś z was wie, co to za film, z góry dziekuje, pozdrawiam!
Pamiętacie "miedzy słowami", pamiętacie ostatnią scene gdy spotkają sie oni wsrud zatłoczonej ulicy, on wysiada z samochodu wtedy też ona szepneła mu cos na ucho... jak myślicie co to było?