Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jak w temacie:"Gakko.no.Kaidan.G","S hikoku","Kourei(Seance)","Saim in","Temegotchi","Marebito","J u-rei","Wizard.of.Darkness"3cz .,"Yogen"(2004),"Kaosu(Chaos)" .Jeżeli ktoś wie skąd ściągnąć te filmy,niech da znać na stronke,albo na GG 7048384.Z góry wielka dziekówa,za fatyge.Pozdrawiam.

Jeżeli ktoś posiada owy film w wersji cd/dvd/video i jakimkolwiek innym to proszę o kontakt gg-5804091. Z góry dzięki.

Poszukuje filmu "Mary Poppins" 1964. @0 lat temu był przez chwilke w kinach. W zeszłym roku był na kanaleTCM, może ktoś nagrał na kasetę?

BARDZO MI ZALEŻY NA TYCH DWÓCH FILMACH.
JEŻELI MACIE JE W SWOJEJ KOLEKCJI TO DAJCIE ZNAC NA MOJEGO MAILA.
DZIEKI

proszę o informacje, gdzie można dostać filmy(seria) Herkules Poirot ...
filmy tv

No wlasnie bardzo podobal mi sie film "Sekta" z Joshua Jackson'em i mam pytanie czy nie znacie podobnych filmow wartych obejrzenia ??

Było to SF a akcja działa się w kosmosie????
Drugi film to bodajże Zagubiona zatoka....

Zaczynał się jakąś mszą mnichów w jakimś klasztorze na powietrzu i chyba kogoś powiesili? Potem akcja przeniosła się do jakiejś grupki wycieczkowiczów, ktorzy dojechali do jakiegoś miasta i baru...akcja działa się w nocy a pod koniec filmu uciekali kanałami ścigani przez wampiry...Film widziałem w ok. 1993 r. na...

Bardzo lubie japońskie filmy. Niestety nie znam ich zbyt dużo. Czy "Wy" drodzy użytkownicy :) moglibyście polecić mi takie które warto obejrzeć?

Arigatou

hej mam prosbe jakie sa glowne cechy aerykanskiego kryminalu!! i jakie sa znane i dobre filmy tej kategorii ?? prosze pomocie to jets bardzo wazne