Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

POMOCY!! poszukuje informacji dot. filmu "naked" [pl:nadzy] mike`a leigh. czy ktos wie czy dvd/vcd sie w polsce ukazalo? moze ma sie ukazac?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam!

Moja dziewczyna ma za zadanie opracować eksperyment psychologiczny i potrzebujemy filmu krótkometrażowego (15-20minut), z którego bije smutek, przygnębienie i generalnie psuje nastrój. Może jakiś dokument albo dramatyczny krótki metraż, etiuda czy coś... Znacie coś, co podpada pod tę kategorię?

Dzięki za...

więcej

Od czego zależy szybkość weryfikacji ja już czekam 3 tygodnie i nadal nic jeśli jesteście też tym oburzeni wejdżcie na mój blog

witam:)Choć "Amelia" dawno już przestała być "na językach", to ja nieustannie jestem pod wrażeniem tego zaczarowanego filmu.I jestem ciekawa,kto również uległ jego czarowi.Jeśli możecie,to napiszcie czy ameliowy świat i jej intrygi też zmieniły troszkę Wasze podescie do niektórych spraw:)
pozdrawoam

Witam,

Lecialo 2-3 lata temu na TVP1 lub TVP2 okolo 24.oo
Pamietam, ze ostatnia scena byla taka, ze dziewczyna lezala chyba na plazy, niebo pelne gwiazd i przyszedl do niej koles i razem ogladali gwiazdy... Bo wczesniej sie chyba poklocili i rozstali i on ja wlasnie odnajduje na plazy (chyba w hiszpanii)... lapie...

więcej

Jakies 2 Lata Temu Moze Wiecej W Tv Pokazali Dobrze Nakrecony Czarno Bialy Film Francuski Ktory Bardzo Mi Sie Podobal A Nie Znam Tytulu Ani Rezysera. W Filmie Jakis Koles Znalazl Bron Ktora Zginela Policjantowi - Taka Mniej Wiecej Jest Fabula heh Moze Krotka Ale Pamietam Tylko Fragmenty - Jak Pobili Jakichś Skinów, A...

więcej

Szukam filmu pamietam ze bylo to cos z sf i horrorem moze albo jakis dramat (ta.. wiem ze troche taka rozbieznosc ale nie pamietam... wiem ze troche taki chory byl ten film zeshizowany..)..... mniej wiecej bylo tam o doktorku jakims czy kolesio którego wsadzali do jakiejs maszyny z kiślem jakby w środku czy czyms chyba...

więcej

-CHŁOPCY Z FERAJNY- I -ZIELONA MILA-.OGLĄDAM JE NAJCZĘŚCIEJ I ZNAM JE NIEMAL NA PAMIĘĆ.

Mój, to od lat Robin Williams. A jeśli chodzi o aktorkę to takowej nie ma :).