POMOCY!! poszukuje informacji dot. filmu "naked" [pl:nadzy] mike`a leigh. czy ktos wie czy dvd/vcd sie w polsce ukazalo? moze ma sie ukazac?
Witam!
Moja dziewczyna ma za zadanie opracować eksperyment psychologiczny i potrzebujemy filmu krótkometrażowego (15-20minut), z którego bije smutek, przygnębienie i generalnie psuje nastrój. Może jakiś dokument albo dramatyczny krótki metraż, etiuda czy coś... Znacie coś, co podpada pod tę kategorię?
Dzięki za...
Od czego zależy szybkość weryfikacji ja już czekam 3 tygodnie i nadal nic jeśli jesteście też tym oburzeni wejdżcie na mój blog
witam:)Choć "Amelia" dawno już przestała być "na językach", to ja nieustannie jestem pod wrażeniem tego zaczarowanego filmu.I jestem ciekawa,kto również uległ jego czarowi.Jeśli możecie,to napiszcie czy ameliowy świat i jej intrygi też zmieniły troszkę Wasze podescie do niektórych spraw:)
pozdrawoam
Witam,
Lecialo 2-3 lata temu na TVP1 lub TVP2 okolo 24.oo
Pamietam, ze ostatnia scena byla taka, ze dziewczyna lezala chyba na plazy, niebo pelne gwiazd i przyszedl do niej koles i razem ogladali gwiazdy... Bo wczesniej sie chyba poklocili i rozstali i on ja wlasnie odnajduje na plazy (chyba w hiszpanii)... lapie...
Jakies 2 Lata Temu Moze Wiecej W Tv Pokazali Dobrze Nakrecony Czarno Bialy Film Francuski Ktory Bardzo Mi Sie Podobal A Nie Znam Tytulu Ani Rezysera. W Filmie Jakis Koles Znalazl Bron Ktora Zginela Policjantowi - Taka Mniej Wiecej Jest Fabula heh Moze Krotka Ale Pamietam Tylko Fragmenty - Jak Pobili Jakichś Skinów, A...
więcejSzukam filmu pamietam ze bylo to cos z sf i horrorem moze albo jakis dramat (ta.. wiem ze troche taka rozbieznosc ale nie pamietam... wiem ze troche taki chory byl ten film zeshizowany..)..... mniej wiecej bylo tam o doktorku jakims czy kolesio którego wsadzali do jakiejs maszyny z kiślem jakby w środku czy czyms chyba...
więcej