Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu pod tytułem "George B."Zrobił na mnie duże wrażenie.Oglądałem go w TV 2 trzy lata temu w godzinach późno-nocnych.Miał być prezentem na Dzień Dziecka dla mojego 21-sto letnigo siostrzeńca i 15-sto letnigo syna.Pokazywał bez zbędnych emocji ryzyka życia w "pigółce".Może ktoś jest w stanie podpowiedzieć mi...

więcej

Hej mam pytanie! Czy kogokolwiek z was fascynują filmy produkcji francuskiej? Podajcie tytuły które zapadły wam w pamięci z krótkim uzasadnieniem :D No i jeszcze w miarę możliwości reżyserów! Szacunek

Pomóżcie. Poszukuje tytułów kryminałów amerykańskich z lat 40' 50' 60' i 70' godnych polecenia. Z góry dziękuje

chciałam pooglądać zwiastuny w formacie .mov na quick time ale no nie da sie normalnie tego obejrzec bo co chwile trzeba odtwarzać od początku żeby ukazalo się odrobinę więcej tego filmiku. Co mam zrobić żeby obejrzeć to normalnie???

Ko z was czuje nie dosyt w Gwiezdnych Wojnach i jakie pomysly byście dodali gybyście mogli. Czy Brakuje wam scen bitew, czy dialogi sa zbyt monotonne i długie, Czy bochaterowie Zemsty Shitow;) nie sa zbyt sztywni i bezbarwni, Jak macie ochote to przedstawcie swoje pomysly.

W tej chwili niema żadnej stacji która niemiała by w swojim programie paru telenowel. Co sprawia że ludzie tak licznie je oglądają mimo że cały czas chodzi w nich o to samo . Weżmy takie "M jak miłość" co takiego jest w tej telenoweli że ogląda ją ponad 10mln naszych rodaków. Co takiego jest tam zawarte że tylu ludzi...

więcej

Mam do was małą prośbę a zarazem pytanie. Wie ktoś gdzie można kupić lub ściągnąć stare anime z 1990r. pt " Daddy Long Legs" ( pol. "Tajemniczy opiekun", fr. " Papa longues jambes", wł. Papa Gambalunga, jap. " Watashi no Ashinaga Ojisan"). Byłabym wdzięczna dozgonnie i niezmiernie za każdą informację, bo padło mi na...

więcej

1. triller, USA, lata 80-90, mąż kobiety, artystki tworzącej metaloplastyki, chyba pilot-oblatywacz zostaje zabity. Wcześniej przynosi do domu część rotora helikoptera, który uległ wypadkowi, Jego syn zakłada ten kawałek jakiejś zębatki robotowi-zabawce na szyję. Po śmierci męża, ktoś usiłuje zamordować również wdowę...

więcej

1. triller, USA, lata 80-90, mąż kobiety, artystki tworzącej metaloplastyki, chyba pilot-oblatywacz zostaje zabity. Wcześniej przynosi do domu część rotora helikoptera, który uległ wypadkowi, Jego syn zakłada ten kawałek jakiejś zębatki robotowi-zabawce na szyję. Po śmierci męża, ktoś usiłuje zamordować również wdowę...

więcej

rok produkcji 2001-2005 chodzim i o takie ktore nie sa np na stronie glownej filmwebu ale jakies inne fajne :) pozdro