Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Na www. arrakis.mg.prv.pl zbierane są podpisy pod petycją do pana Davida, by ten wydał wersję rozszerzoną swego filmu z przed lat. Jest to niby akcja międznarodowa (tak mi się przynajmniej wydaje). Więc jeśli ktoś jest fan em Diuny, to niech złoży swój wirtualny podpis pod petycją. W tym denerwowało mnie, że sceny...

JESLI KTOS ZNA JAKIES CIEKAWE TYTULY KTORE WARTO ZOBACZYC TO PROSZE O PMOC :)

Ps KOMEDIE MILOSNE SA ROZNIEZ MILE WIDZIANE

W latach 90' oglądałem dużo filmów na VHS . Z tych czasów pamiętam Manekina (kom.1987) .Natomiast drugi film też komedia :
Chłopak kosi trawniki ,zbiera kasę na teleskop, gdy już miał kupić ,jego wybranka znalazła się w kłopotach .Wydał wszystko na nowe ubranie dla niej (stare poplamione winem )

Mam wielką prośbę. Podajcie mi tytuły filmów o złodziejach samochodów. Bardzo mi na tym zależy mam napisać opowiadanie na ten temat i przydałybymi się. Ja znam tylko jeden: 60 sekund z Cagem. Błagam POMÓŻCIE!

Jak dodać film do bazy filmwebu? Bo jakoś nie mogę sobie poradzić :/

Czy koniecznie długi musi znaczyć tyle co dobry ?
Osądźcie sami..

Kurcze z jakiego filmu jest utwór który pojawia się w zwiastunie filmu "Niewierna". Na pewno nie jest to kompozycja z tego filmu...pomóżcie.

Czy wychodzi coś lepszego niż Klątwa i Siła strachu ..
Zastanawiam sie nad Domem figur woskowych .. jeśli ktoś to już widział to prosze o opinię ? Czekam na Saw2.

Witam. Jak dla mnie, krytykowanie drugiej części filmu z Dannym Ocean'em i jego ekipą to tylko manifestacja rozgoryczenia ludzi, którzy nie zrozumieli kompletnie klimatu tego filmu. A może to kwestia różnego sposobu pojmowania filmu jako dzieła sztuki? Dla mnie film jest wspaniały. Uważam za bez podstawne porównywanie...

więcej

Ktora z trzech czesci waszym zdaniem jest najlepsza? Moim zdaniem 1