Pare lat temu widziałem urywek w nemieckiej TV filmu Sci-Fi, gdize latali pojazdem przypominającym ważkę...
Czy ktoś wie co to za film?
Pozdrowienia
Potrzebuję pomocy! Czy ktoś może mi pomóc w zdobyciu/kupieniu filmów/teledysków/koncertów/wy wiadów zespołu kult/kazik będę bardzo zobowiązany!!!
czy moze ktos wie gdzie mozna znalezc strone sklepu na ktorej sprzedali by mi orginalnie wygladajacy stroj Dartha Vadera.
Ostatnio popularne są adaptacje gier komputerowych. Myśle, że opowieśc zawarta w "Sands of Time" i "Warrior Within" to świetny materiał na hitowy scenariusz.
Nie wiem dlaczego ale po kliknieciu dodaj nowy temat wystawilem ten temat (heh). I po pewnym czasie ktos wystawil do tego tematu komentarz dlaczego nie moge tego komentarza przeczytac (a wczesniej moglem).. I dlaczego nie moge go usunac tylko edytowac dlaczego ???? Kiedys bylo wszystko Ok
Czesc,
Ostatnio bylam w kinie na trzeciej czesci "Gwiezdnych Wojen" i mam pytanie. Od razu chcialam zaznaczyc, ze "Gwiezdne Wojny" lubie, ale nie jestem zagorzalal fanka i nie znam sie na detalach, dlatego tez moje pytanie. Mam nadzieje, ze nie obraze rzadnych zogorzalych i goracych wielbicieli gwiezdnej sagi. Nie...