Nie sądzicie że lepiej by było jakby na rankingi trafiały filmy bez minimum głosów? Blokada pewnie jest po to żeby nikt dla żartu nic nie wsadził na wysokie miejsca, ale jakby tak się stało to szybko inni użytkownicy "wyrównaliby" ocenę. A teraz dużo dobrych filmów z wysokimi ocenami nie jest na liście bo są zbyt mało...
więcejchciałem dodać obsadę do jednego filmó i wszystko piękni tylko problem polega że od 2 kwietnia czekam na akceptację tych osób.
Co to za film - pamietam tylko 2 urywki - pierwszy - rzecz sie dzieje w domu w lesie....jakas chyba grupa przestepców....uprowadza jakas dziewczyne do domu w lesie....duża czesc akcji dzieje sie w tym domy, tam sie tłuka, chyba znecaja nad dziewczyna....chyba jest tez tam jej mąz czy chłopak! drugi urywek - ci...
Witam,
jestem nowa i nie potrafię dodawać filmów ani osób od bazy. Owszem, po kliknięciu w katalog pokazała się możliwość: "DODAJ NOWY" i jak to włączyłam, mogłam tylko zmienić typ, rok, tytuł itd. filmu z powyższych! Ale chciałąbym dodać swój! Recenzje, ciekawostki. Jak mam to zrobić?
Pozdrawiam!
Co to za filmy?
1. triller, USA, lata 80-90, mąż kobiety, artystki tworzącej metaloplastyki, chyba pilot-oblatywacz zostaje zabity. Wczesniej przynosi do domu część rotora helikoptera, który uległ wypadkowi, Jego syn zakłada ten kawałem jakiejś zębatki robotowi-zabawce na szyję. Po śmierci męża, ktoś usiłuje...