Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

A zwłaszcza scena pod koniec jak Szatan obiecuje John'owi że będzie żył aby mógł udowodnić że jest przeznaczony dla piekła i wyjmuje mu z płuc smołę... Ble ochyda. Nigdy nie puszcze dymka...

No i jeszcze ta scena kiedy widzimy Constantine'a od tyłu i ten jego charakterystyczny ruch jakby zapalał zapalniczkę - a...

więcej

użytkownik usunięty

Nigdy w zyciu nie widziałam żadej częsci sagi, nie czytałam ksiązki, nie mam pojęcia o co w tym chodzi.. To co czytałam na filmwebie nie układa mi spójnej częsci całej histori, za dużo na mój mózg:) Jest ktoś kto po skrócie opowie mi historię od początku po koniec? Po zasłyszaniu pozytywnych opni mam zamiar się...

napiszcie jaki film rozśmieszył was do łez , z czego można sie pośmiać.Pomoże mi to w wybraniu czegos dla siebie,bo nie wiem z czego[kogo:P]mam sie posmiać

prosze powiedzcie mi skad moge go wziac? jest gdzies na necie do sciagniecia?

najbardziej denerwuje mnie postawa "Starszych" naszego polskiego kina,wciąż czytam w prasie ,naokrągło widzę w telewizji, czy też fora internetowe dostarczają mi newsów, na temat strasznej sytuacji rodzimego kina...irytuje mnie fakt , że ci wielcy naszej kinematografi nic nie robią by ten stan rzeczy zmienić,tylko...

mam ogromna prosbe do wspanialego spoleczenstwa filmweb...mianowicie szukam filmow historycznych (zwlaszcza dotyczacych II wojny swiatowej, ale nie koniecznie) z tym zastrzezeniem ze musza sie trzymac faktow...prosze o wpisywanie tytulow....

z gory dziekuje i pozdrawiam...

sir_camellot

Czy ktoś może ma do odsprzedania lub wie gdzie można ściągnąć "Martwe zło', "Martwe zło 2" i "Armię ciemności"?

Pamietam tylko ten fragment jak jakieś małe robaki wychodziły z kibla :) (dużo robaków!!) i jakąś gościówe która tam w tedy była, to wszystko wyglądało chyba jakby sie jej to wydawało.. i jeszcze jeden fragment gdzie (niewiem gdzie to było czy na lotnisku czy gdzieś w podobnym miejscu..) nagle podłoga sie rozstąpiła i...

więcej

Jak miałam 5 latek ,może 6 moi rodzice mieli na kasecie pewny film.Nie wiem kto w nim gra ani jak sie nazywa ale zapamiętałam pare scen,które mnie zainteresowały.
Opowiadal on o kobiecie,która chodziła w czarnej chuście i czarnych okularach i zabija ludzi,m.in faceta w windzie i swoją koleżankę.Koleżanka była...

Poszukuje jakichś jego wystąpień w programach TV (np. Perły z lamusa, Patrz i sądź, Kino bez gramic itd.) głównie tych z Raczkiem ale nie tylko, też tych archiwalnych - na cd, dvd, vhs, przegrywane z tv - wszystko jedno.
Jestem gotowy sporo za to zapłacić, prawie każdą cenę!!!!!!!!!
POMOCY LUDZIE!!!!!