Czytałam już skrajne opinie na ten temat i dlatego ciekawa jestem jak się głosy rozłożą tutaj...
Dla mnie - arcydzieło, jeden z tych filmów przy oglądaniu których czuć piasek we włosach ;)
Serdecznie witam wszystkich kinomaniaków i proszę o pomoc!!Od dłuzszego czasu szukam filmu w stylu wymienionych Nigdy wiecej bądz Sypiając z wrogiem ale film o którym myslę to kino europejskie (nie jestem pewnien wcale) przedstawiające historię małżenstwa które po jakims czasie staje się dziwne tzn. zona bita przez...
coś tak podejrzewałem ale nie byłem pewien w 100% w głebi duszy coś mi mówiło może to on samuel l. jackson jego kwestia w animie iniemamocni rozłożyła mnie na łopatki gdzie pyta się swojwj żony o swój super strój udowadnia że dobry aktor potrafi zagrać twardziela antyterroryste jak i człowieka lód w bajce.
Mój brat pisze dzisiaj polski... No ściąg to zrobił tyle, że mnie sie w życiu nie chciało zrobić aż tylu, ale czy z wiedzą jego jest dobrze? No nie wiem. Ale proszę was, trzymajcie za niego kciuki.
Dzięki
Pozdrawiam
Co sadzicie o filmach typu memmento lub secret window gdzie koncowka zmienia sens calego filmu bo dla mnie to sa najlepsze filmy i jezeli moglbym prosic podajcie tytuly filmow z podobnymi motywami i czy warto obejrzec
Witam wszystkich. Zastanawiam się, czy wśród was są ludzie którzy uwielbiają ten film tak jak ja. Osobiście to uważam ten film z anajlepszy film grozy jaki kiedykolwiek nakręcono. A pytam się dlatego, że większość moich znajomych uważa ten film za 1 godz 40 min nudy i bezsensownego filmu. A jaka jest wasza opinia na...
więcej
Witam. Mam prosbe. Kiedys dawno temu ogladalem 2 ciekawe filmy, bardzo mi sie spodobaly jednak nie znam ich tytulow ani nic, tylko pewne scenki z filmow. Prosze o pomoc w ustaleniu tytulu, bede bardzo wdzieczny.
1 film to typowy film scf. Akcja dzieje sie w kosmosie. Nie pamietam co dokladnie, ale wiem ze...