Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Mam pytanie do tych którzy źle oceniają film Shyamalana argumentując to tym iż po obejrzeniu zwiastuna spodziewali sie czegoś innego. Czy zawsze oceniacie smak lizaka po jego opakowaniu? Jeżeli tak, to po obejrzeniu zwiastuna zachowaliście się tak jak mieszkańcy tyułowej osady, którzy nie wiedzieli iż zjawy są zwykłym...

więcej

Niedługo wchodzi 3 część Gwiezdnych wojen.Jak sądzicie,która z części jest najlepsza i która postać(lub aktor) wam się najbardziej podobała?

Widzieliście może film " eXistenZ" ostatnio leciał na TVP1 w poniedziałek 2 maja tak około 21 ...
Mam pytanie co myślicie o tym filmie...??

Teraz trudno jest znaleść jakiś dobry film, który nie kończy się szczęśliwie. Każdy kończy się przysłowiowym "żyli długo i szczęśliwie".
Jakie filmy bez szczęśliwego zakończenia polecilibyście znajomym?;)

Pozdrawiam:]

Wpisujcie tu filmy jakie pamiętacie z motywem modlitwy (niekoniecznie religijne). Jeden motyw mocno utkwił mi w pamięci w filmie Miasto Aniołów, anioł Seth (Nicolas Cage) chce stać się zwykłym człowiekiem i rzuca się z rusztownia na jakiejś budowie, w trakcie tej sceny w tle (a szczególnie jak się podgłosi dźwięk) to...

więcej

Czy ktokolwiek oglądał filmy kinowe z serii Star Trek? Jestem ciekaw, gdyż ten rodzaj filmów jest bardzo popularny w USA, z kolei w Polsce jest dosyć mało rozpowszechniony. I nie mówię o serialach The Next Generation czy Deep Space Nine, które leciały czasami w telewizji, lecz o pełnoprawnych filmach kinowych.

Cześć!Bardzo lubie Radiostacje Roscoe.Oglądam ja codziennie na ZigZapie.

witam szukam filmow takich jak "szkola uczuc" jesli ktos mogl by mi pomoc to z gory dzieki i pozdrawiam !!

Ps komedie milosne rowniez mile widziane :)

Cóż w latach 1991- 1995 ekranizacje byly swietne (npo. pamiętny BATMAN i POWRÓT BATMANA Tima Burtona), owszem potem powstały też świetne 2 części SPIDER-MANA ale reszta ekranizacji (kobieta-kot, garfield, Elektra)
to już szajsy kompletne. A co wy sądzicie????

jakie znacie filmy fantasy - nie wspominając już o Władcy