Witam,
Lecialo 2-3 lata temu na TVP1 lub TVP2 okolo 24.oo
Pamietam, ze ostatnia scena byla taka, ze dziewczyna lezala chyba na plazy, niebo pelne gwiazd i przyszedl do niej koles i razem ogladali gwiazdy... Bo wczesniej sie chyba poklocili i rozstali i on ja wlasnie odnajduje na plazy (chyba w hiszpanii)... lapie...
Jakies 2 Lata Temu Moze Wiecej W Tv Pokazali Dobrze Nakrecony Czarno Bialy Film Francuski Ktory Bardzo Mi Sie Podobal A Nie Znam Tytulu Ani Rezysera. W Filmie Jakis Koles Znalazl Bron Ktora Zginela Policjantowi - Taka Mniej Wiecej Jest Fabula heh Moze Krotka Ale Pamietam Tylko Fragmenty - Jak Pobili Jakichś Skinów, A...
więcejSzukam filmu pamietam ze bylo to cos z sf i horrorem moze albo jakis dramat (ta.. wiem ze troche taka rozbieznosc ale nie pamietam... wiem ze troche taki chory byl ten film zeshizowany..)..... mniej wiecej bylo tam o doktorku jakims czy kolesio którego wsadzali do jakiejs maszyny z kiślem jakby w środku czy czyms chyba...
więcejhehehehehe ludzie widzieliście wczoraj w TV na koncercie szansy na sukces wystąpił "roland" ten z idola hahahaha .... Boże ... istna porażka !!! troche mi go żal sie zrobiło bo chyba był nieświadomy tego co robił :P .... no cuz jak w idolu zobaczyłem jego "mamusie" to juz wiedziałem ze nie miał go kto nauczyc bycia...
ludzie znacie jakies dobre filmy psychologiczne warte obejzenia ???
albo moze jakis dreszczowiec ?? :P poradzcie jak mozecie :P :]
zgóry thx :]
Kiedys oglądałem taki film nie pamiętam tytułu. Opowiadał on o grupie uczniów którzy wystartowali w pewnym konkursie i postanowili na nim ściągać. Pamietam że nauczyciel się na to zgodził i to że pewna gościówa napisała na gumie do żucia ściąge a potem ją zjadła. Czy ktoś wie co to za film?
Po Pierwsze:
Podaj nazwę fikcyjnej miejscowości, która zrodziła się w literaturze, a następnie pojawiła się w wielu znanych produkcjach filmowych i żeby było łatwiej to dodam, iż jedna ze znanych wytwórni filmowych przyjęła taką własnie nazwę.
Po Drugie:
Kto stworzył tą miejscowość?