Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Wczoraj obejrzałam w końcu film Casablanca. Co o nim myślicie?

Wciąż słyszę peany na temat PitBulla - czy to rzeczywiście taki świetny film? Jak to jest naprawdę? A ta sztuczna Rosati Werka? Podobał się Wam? Piszcie.

Wczorja obejrzałam w końcu film Casablanca. Co o nim myślicie?

sIEMKA WSZYSTKIM NIE MIAA BY KTOS MOZE FILMU 2 FAST 2 FOURIES (ZA SZYBCY ZA WSCIEKLI) ALBO THE FAST AND THE FOURIES (SZYBCY I WSCIEKLI) PROSZE O KONTAKT PLIS...:)

użytkownik usunięty

Wiecie może jak chce dodać film ktorego nei ma w bazie jak mam to zrobic..prosze pomozcie...Ja jestem tu tylko kilka dni..

poszukuje filmu "Poza terapią", jeżeli ktoś ma to proszę o kontakt

To jest film oparty na faktach. Opowiada o jakimś brazylijskim więzieniu, w którym siedza najgorsi przestępcy i tam wybucha bunt! To jest chyba dość nowy film...

Pisze ten temat, przede wszystkimzeby zapelnic miejsce :P ale uwazam, ze moze byc ciekawie. Zastanawialiscie sie dlaczego akurat filmy? Wszyscy tutaj je uwielbiamy ale na dobra sprawe co widzimy w wymyslonych urywkach z zycia postaci fikcyjnych, ktore czasem sa wrecz absurdalne? Widzimy samych siebie? Takich jakimi...

Witam. W 1999 roku, w czerwcu, telewizja regionalna puściła fajną komedię niemiecką. Niestety nie pamietam jej tytułu, google nie pomogło. Tytuł to było coś tego typu: "Wiosna gdy ludzie łączą się w pary...." - ogólnie byl to tytuł długi i pokręcony. Film był na temat paru osób, które pozornie się nie znały, ich losy...

więcej

Uwielbiam ten serial i kolejne odcinki oglądam po kilka razy. Dawno nie miałem okazji spotkać się z tak dużą dawką wyrafinowanego humoru, przy jednoczesnym zachowaniu sensowności fabuły. Ktoś się zgadza? Ktoś nie? Chętnie się podzielę wrażeniami i posłucham innych.