czy ktoś zna adres stronki z której mozna ściągnoć ten film????widziałem kiedyś w tv...super i gra Mark Dacascos pytam o strone bo kazzy niemoge uzywać! niemusi byc nawet z polskim tłumaczeniem aby tylko był ...ps a wogule z kąd mozna ściągać filmy oprucz kazzy i podonych programów???
Zapraszam na mój blog ! Dyskusja o Brytyjskim kinie chyba, że ktoś chce tutaj nawijac ale tam podane szczegóły !
Poszukuje tytulu, a raczej dwoch tytulow filmow.
1. W jednym koles kradnie z przedpokoju buty, zeby dostac prace w jakims tam sklepie, a gdy przychodzi to okazuje sie, ze to byly botki wlasciciela tegoz sklepu.
2. Drugi to film o ekipie karetce pogotowia. Pielegniarze okradaja pacjentow i non stop cpaja.
J
Czy widzieliście komedie, które bawią i jednocześnie zmuszają do myślenia? Komedie, które rozśmieszają, ale jednocześnie mają zawartą jakąś prawdę, często zupełnie nieśpieszną.
Pozdrawiam wszystkich, STING K. :)
Szukam tytułu filmu z seri noc żywych trupów zaczyna się jak pewna grupa ludzi otwiera pewne beczki z gazem który o zywia nie żywych najpierw w małej przychodzi o zywia pewnego nie żywy człowiek którego bochateży zabijają i spalają go w piecy ale dym wedruje na cmentarz i tam wszystkich ożywia czytałem wszystkie opisy...
więcejczy ktos byłby laskaw wytlmaczyc mi gdzie mogę dodać film do bazy, bo.. jakoś tak dawno tego nie robiłam... i zapomniałam :)
Przypomniał mi się jeden film telewizornia zapodawała go gdzieś tak w latach 80-90' dokładnie nie pamiętam. Spróbuję go troche streścić- czasy obecne ,japonia ,morze faluje,jednostka desantowa (nie bardzo pamiętam czy japońska czy amerykańska) wyposażona w czołg, helikopter i cały ten militarny stuff ląduje we mgle...
więcej