Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

czy ktos wie gdzie moge znalezc to w jakims skelpei wysylkowym (polskim) lub link do sciagniecia bo nie moge znalezc :(

Co to za filmy?
1. triller, USA, lata 80-90, mąż kobiety, artystki tworzącej metaloplastyki, chyba pilot-oblatywacz zostaje zabity. Wczesniej przynosi do domu część rotora helikoptera, który uległ wypadkowi, Jego syn zakłada ten kawałem jakiejś zębatki robotowi-zabawce na szyję. Po śmierci męża, ktoś usiłuje...

Witam :D Czy miałby ktoś ochote na mała wymianę? Szukam "Grease", ale w dobrej jakości, a w zamian jakiś filmik ode mnie, według uznania :D

Hej kochani - teatry są też fajne a niektóre to są lepsze od filmów, np. Big Bang (dla mnie to teatr) i inne... Ale pomóżcie mi znaleść jeden teatr... szukam linaka albo torrenta co kolwiek... Tytuł "Scenariusz dla trzech aktorów" Mikołaja Grabowskiego z 1987 r.
Jeśli ktoś nie kojarzy to tu wszystko pisze...

kiedy pojawi się film STAY Marca Forstera?? Nigdzie nie mogę znaleźć takiej informacji...

POMOCY!! poszukuje informacji dot. filmu "naked" [pl:nadzy] mike`a leigh. czy ktos wie czy dvd/vcd sie w polsce ukazalo? moze ma sie ukazac?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam!

Moja dziewczyna ma za zadanie opracować eksperyment psychologiczny i potrzebujemy filmu krótkometrażowego (15-20minut), z którego bije smutek, przygnębienie i generalnie psuje nastrój. Może jakiś dokument albo dramatyczny krótki metraż, etiuda czy coś... Znacie coś, co podpada pod tę kategorię?

Dzięki za...

więcej

Od czego zależy szybkość weryfikacji ja już czekam 3 tygodnie i nadal nic jeśli jesteście też tym oburzeni wejdżcie na mój blog

witam:)Choć "Amelia" dawno już przestała być "na językach", to ja nieustannie jestem pod wrażeniem tego zaczarowanego filmu.I jestem ciekawa,kto również uległ jego czarowi.Jeśli możecie,to napiszcie czy ameliowy świat i jej intrygi też zmieniły troszkę Wasze podescie do niektórych spraw:)
pozdrawoam