Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy znacie jakiś bardziej zagmatwany film od Mulholland Drive który z resztą bardzo mi się podoba?

na 4 część ducha która wyjdzie w 2007 roku ( może być straszna bo pierwszą kręcili 20 lat temu a wtedy jeszcze nie umieli robić horrorów

Oglądałem w przeciągu ostatniego tygodnia od dnia dziesiejszego(27.04..) film w tvp i nie mam pojecia jaki ma tytuł.Problem w tym że grany był w nocy, na 1 bądź 2 nie pamiętam dokładnie. Tytuł coś w stylu Buflo .... czy coś takiego , nie mogę tego nigdzie znaleść, czy ktoś może mi pomóc?... Film wyglądał na niezbyt...

Jak dodać do filmu jakieś zdjęcia nie plakaty za odpowiedzi z góry dziękuje

Ostatni zauważyłem, że powstaje coraz więcej filmów które dostają mnóstwo nagród, ale po ich obejrzeniu stwierdza się że na nie nie zapracowały. Można by powiedziać, że te nagrody zostały im przyznane za promocje i szum w wokół filmu a nie za jedo treść i przekaz.

wlasnie wczoraj ogladalam "wesele" mysle ze pokazuje duzo cech Polakow ale wydaje mi sie ze tego wszytkiego jest tam zdecydowanie za duzo....za duzo przekupstwa...wiem ze tak jest w Polsce ale z kazda minuta tego filmu coraz bardziej bylam znuzona obrotem sytuacji...a Wy jakie macie zdanie na temat tego filmu???

wlasnie: czy ktoś z was w ogole oglada filmy kostiumowe?

Ja np cieplo wspominam Zakleta w Sokola czy Pojedynek Serc, Muszkieterow...

a wy?

Najstraszniejsze horror

Jaki był wasz najstraszniejszy horror który oglądaliście

Ciekawe kiedy Hollywood nakreci film o nim, bo przeciez to w chwili obecnej najlepiej "sprzedający sie" temat. PORAZKA! Ciesze sie tylko ze portal filmweb nie jest na tyle komercyjny zeby sie zajmowac tym tematem

Czu ktos moze wie, jak usunac się z tej listy filmweb?? Bardzo goraco prosze o odpowiedz!!!