czy ktos wie gdzie moge znalezc to w jakims skelpei wysylkowym (polskim) lub link do sciagniecia bo nie moge znalezc :(
Co to za filmy?
1. triller, USA, lata 80-90, mąż kobiety, artystki tworzącej metaloplastyki, chyba pilot-oblatywacz zostaje zabity. Wczesniej przynosi do domu część rotora helikoptera, który uległ wypadkowi, Jego syn zakłada ten kawałem jakiejś zębatki robotowi-zabawce na szyję. Po śmierci męża, ktoś usiłuje...
Witam :D Czy miałby ktoś ochote na mała wymianę? Szukam "Grease", ale w dobrej jakości, a w zamian jakiś filmik ode mnie, według uznania :D
Hej kochani - teatry są też fajne a niektóre to są lepsze od filmów, np. Big Bang (dla mnie to teatr) i inne... Ale pomóżcie mi znaleść jeden teatr... szukam linaka albo torrenta co kolwiek... Tytuł "Scenariusz dla trzech aktorów" Mikołaja Grabowskiego z 1987 r.
Jeśli ktoś nie kojarzy to tu wszystko pisze...
POMOCY!! poszukuje informacji dot. filmu "naked" [pl:nadzy] mike`a leigh. czy ktos wie czy dvd/vcd sie w polsce ukazalo? moze ma sie ukazac?
Witam!
Moja dziewczyna ma za zadanie opracować eksperyment psychologiczny i potrzebujemy filmu krótkometrażowego (15-20minut), z którego bije smutek, przygnębienie i generalnie psuje nastrój. Może jakiś dokument albo dramatyczny krótki metraż, etiuda czy coś... Znacie coś, co podpada pod tę kategorię?
Dzięki za...
Od czego zależy szybkość weryfikacji ja już czekam 3 tygodnie i nadal nic jeśli jesteście też tym oburzeni wejdżcie na mój blog
witam:)Choć "Amelia" dawno już przestała być "na językach", to ja nieustannie jestem pod wrażeniem tego zaczarowanego filmu.I jestem ciekawa,kto również uległ jego czarowi.Jeśli możecie,to napiszcie czy ameliowy świat i jej intrygi też zmieniły troszkę Wasze podescie do niektórych spraw:)
pozdrawoam