Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

cześć, oglądałem ostatnio ochnasty raz Batmana i bawiąc się na tym filmie tak, jak za pierwszym razem, nasunęło się pewne pytanie: w jakim jeszcze filmie tak w specyficzny sposób twórcy oddali grę światła i cienia? I czy wogóle poza fimem The Shadow cień odgrywał jakąkolwiek znaczącą role w fabule kreujac określoną...

Czy wiecie coś o tym filmie oprócz tego, że gra w nim Macaulay Culkin?? W filmweb nie ma nawet daty premiery :(

jaki jest wasz ulubiony film bądź serial wojenny tudzież o wojnie opowiadający??
no i dlaczgo w tv nie ma 17 mgnień wiosny...

film stary z lat 80, thriller, rzecz sie dzieje gdzies w kosmosie chyba, tzn na jakiejs innej planecie, i z tego co pamietam coś tam kogoś morduje, kilkanascie lat temu to odladałem i cosmi świta ze była to tak choćby ogromna noga, którą był jeden z ludzi któy tam przyleciał, ale on chyba nie wiedizłą ze jest tym...

chce kogos dodac ale nie wiem jak pomozcie mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!

mam problem wprowadzenia zdjecia do mojej strony prosze o odpowiedzi.

Wszyscy się smucą, Karol WOjtyła był niewątpliwie wielkim człowiekiem, poza tym że był wielki, miał też poczucie humory, uczcijmy jego pamięć w dość nietypowy sposób, chciałbym abyście zamieścili wszelkie znane wam anegdoty z życia Papierza.

Która część gwiezdnych wojen waszym zdaniem jest najlepsza moje to
1.Mroczne Widmo
2.Atak Klonów
3.Powrót Jedi
4.Nowa Nadzieja
5.Imperium Kontratakuje
Ale już wkrótce do kin wchodzi Zemsta Sithów więc...

mam zamiar obejrzeć jakieś horrory, ale mam prośbę napiszcie jakie warto obejrzeć, chodzi mi o takie,żeby się porządnie wystraszyć, dodam że musi być naprawdę straszny bo mnie naprawdę trudno zakoczyć

zaczyna się na statku jak koń wyskakuje z ciężarówki a potem ze statku dzięki za pomoc