Jaki wg Was jest najlepszy i najbardziej dopieszczony film Quentina Tarantino?Ja mam swój typ.Jest to KILL BILL VOL.1 !!!! A wasz?? Pozdrowionka wszystkim.
AHA!! Myślicie że projekt AIRPORT 2005 wypali??? Mam nadzieję że tak...film katastroficzny QT...brzmi całkiem niezle :D:D:D:D
Bardzo lubie sieć kawiarni Starbucks (na razie nieobecna w Poslce). Wiem że często pojwaia się na wielu filmach. Znacie może jakieś tytuły?
napiszcie, która "nowelka" podobała Wam się najbardziej i dlaczego; wszystkie mogłyby być początkiem, środkiem lub zakończeniem jakiegoś filmu, jeśli więc dopiszecie jak wyobrażacie sobie dalsze (lub bliższe) losy bohaterów to fantastycznie;
Więc nie pamiętam nic, ani aktorów, ani nic poprostu, tylko z grubsza fabułę.
Kobieta wychodzi za mąż, wktórtce jej mąż ginie, nie pamiętam jak. Spotyka się z rodzicą ś.p. małżonka, okazuje się, że według wierzeń, praw, tradycji..czy czegos w tym stylu, kiedy mąż umiera panna młoda musi wyjśc za jego brata. Prblem...
witam czy ktos cos wie na temat filmu na podstawie ksaizki nekroskop???znalazme na necie oficjalna sytone tego filmu ale tam nic nie ma :/moze ktos cos wie ??
pozdrororooooooooo
wiem, ze to nie jest zwiazane z filmem, ale szukam imienia dla synka. Czekam na wasze propozycje... Co myślicie o moich typach: Ignaś, Franek, Piotr lub Filip ?
Ten pan jest po prostu nieskończonym geniuszem! A jak już wielokrotnie zauważono z biegiem lat jest coraz lepszy. Każdy film z Eastwoodem aktorem warto zobaczyć. Każdy film Eastwooda reżysera trzeba zobaczyć!!!
Niedawno TVP1 wyemitowala ten film. Bardzo mi sie podobal. Urzekla mnie zwlaszcza piosenka. Udalo mi sie ustalic, ze wykonuje ja Jen Mahoney, a jej tytul to "A dream that only I can know". Niestety nie moge nigdzie jej znalesc. Jesli ktos wie, gdzie moge ja zdobyc, bardzo prosze o informacje. Dzeki