Od dzisiaj widzę, że niektóre filmy, które oceniłem gdy wchodzę na ich stronę są... nieocenione. A gdy wchodzę na swój profil to tam te filmy mają moją ocenę. Jakaś awaria?

KaeM_4

To nie pierwszy przypadek. Ten problem pojawia się już od dłuższego czasu na filmwebie i z tego co czytałem na forum, to dotknęło to już większość użytkowników, także mnie samego. Mimo dyskusji i wielu wiadomości, filmweb nadal nic z tym nie robi. Mam nadzieję, że w końcu się za to wezmą.

sss_111

Zauważyłem, że jak jestem na stronie filmu, który na pewno oceniłem i odświeżę stronę (klawisz F5) to przez moment pojawia się moja ocena i mój komentarz, a zaraz potem ocena znika

KaeM_4

No jest to nieźle pochrzanione. Miejmy jednak nadzieję, że wkrótce coś z tym zrobią...

KaeM_4

Wyczyść ciasteczka w przeglądarce.

RAC_79

Wyczyściłem ciasteczka, naleśniki i choć co ale to nie pomaga ;-) Ale na innym komputerze oceny widać. Może żle ciastka czyściłem

KaeM_4

Najlepiej wyczyść je jakimś programem CCleaner czy odkurzacz. Jakieś 3 dni temu urwało mi ponad 50% ocen, usunąłem ciasteczka i wszystko wróciło do normy. Nie pierwszy raz mi się tak przytrafiło, ocena była na profilu,a w podglądzie filmu już nie.

Będzie dobrze.