Witam. Czy jest jakiś problem z weryfikacją materiałów? Moje materiały, które dodałem, bardzo
długo czekają na weryfikacje (najwcześniejszy 2 tyg.). Nie chciałbym nikogo szkalować, ani się
oburzać, ale po prostu jestem ciekaw co jest powodem tak długiej weryfikacji (wakacje, może za
dużo materiałów do przerobienia). Zwykle materiały sprawdzane były po 3-5 dniach. Jeżeli
weryfikatorzy mają za dużo pracy, chętnie pomogę.
Pozdrawiam,
Maciej
Cześć. :)
Materiałów jest dużo, a weryfikatorów jest wąska grupa najlepszych ludzi.
Ten link Ci się przyda: http://www.filmweb.pl/contrib/status - czyli jaki materiał ile czeka oraz ile można za niego zarobić punktów.
Poza tym przyzwyczajaj się! :)
A weryfikatorem nie jest łatwo zostać.
Pozdrawiam. :)
Przeginają trochę z tym. Spokojnie wśród tak szerokiej społeczności Filmwebu znalazłaby się cała masa kandydatów na stanowisko weryfikatora. Można by było podwoić ich liczbę i każdy byłby zadowolony. A tak tylko się odechciewa dodawać cokolwiek skoro czekasz miesiącami na zaakceptowanie jakiegoś materiału, a potem się okazuje, że nie postawiłeś kropki we właściwym miejscu i przechodzisz od nowa czekanie. Ktoś powie, że jak byłoby więcej osób to pewnie poziom weryfikatorów by się obniżył. Moim zdaniem nie byłoby tak źle, jeżeli postarano by się, żeby wybrać odpowiednich ludzi, czyli np. tych, którzy mają największą skuteczność przyjętych kontrybucji - proste i logiczne. Z jednej strony Filmweb szczyci się na każdym kroku tym, że ma drugą największą bazę, wymienia dokładnie ile filmów i gier, a z drugiej nie robi zbytnio nic żeby ludzi zachęcić do dawania, a wystarczyłoby powiększyć grono weryfikatorów. Błędne koło.
Wiesz, my możemy sobie pogadać, a i tak zrobią po swojemu. Nie mamy na to wpływu, cokolwiek byśmy napisali.
Niech mi ktoś sprawdzi ten materiał http://www.filmweb.pl/contribute/filmtitle/new/3752377/0
Nie wiem czy jest dobrze ale jak by jakiś weryfikator by mi to sprawdził i by było dobrze to bym był pewny jak dodaje nowe filmy, że wszystko robię tak jak powinno być (: