Dziś miała miejsce drobna zmiana w profilach seriali. Usunęliśmy przycisk służący do oznaczenia seriali, które obecnie oglądacie. Został on połączony z funkcją “chcę zobaczyć”, dzięki temu nie musicie już dodawać interesujących Was seriali do dwóch oddzielnych list. Od teraz śledzenie emisji ulubionych seriali powinno być znacznie prostsze.
Z powodu tych zmian w profilu użytkownika została wyłączona sekcja “seriale, które oglądam”. Seriale powrócą do profilu wraz z jego nową wersją, nad którą obecnie pracujemy. Powyższe zmiany związane są również z pracami nad nową listą “chcę zobaczyć”, która w przyszłości zostanie gruntownie przebudowana i wzbogacona m.in. o wiele przydatnych filtrów.
Mamy nadzieję, że nowości, które dla Was szykujemy przypadną Wam do gustu. Wkrótce wypatrujcie kolejnych informacji!
Jak tak sobie czytam te wasze komentarze, to wyliczyłem że osób którym przypadła do gustu zmiana jest aż... 2 xD
Dopiero teraz się zorientowałem...bezsens totalny, jak już chcecie robić te swoje wielkie zmiany, to palnijcie raz, a dobrze, a nie "jest to zmiana związana z nowym stylem profilu, który pojawi się kiedyś tam"
Jedno z najgorszych "udoskonaleń " jakie szanowna redakcja mogła wymyślić. Zakładka z serialami była jedną z moich ulubionych, nieraz buszowałam po profilach innych użytkowników i dzięki ich obecnie oglądanym serialom mogłam znaleźć coś co i mnie zainteresuje. Teraz mogę sobie jedynie pomolestować wyszukiwarkę, a i tak nie mam gwarancji, że znajdę coś fajnego. Teraz czekam aż zlikwidujecie ostatnio obejrzane i zablokujecie nam możliwość pisania na forach, bo i tak nie liczycie się z naszym zdaniem.
Portal schodzi kompletnie na psy. Mogliby wprowadzić po prostu opcję "chcę zobaczyć" oraz "oglądam". Nie wiem po co w tym momencie w "chcę zobaczyć" jest aż pięć poziomów. Chcę albo nie chcę zobaczyć i tyle. Do śledzenia seriali od dłuższego czasu używam myepisodes. Jest dużo bardziej wygodny i działa w RSS.
Zostałam zmuszona, żeby seriale, które chcę zobaczyć w przyszłości wrzucić do zakładki "nie interesują mnie", a te, które obecnie oglądam są w "chcę zobaczyć" - beznadziejne wyjście z jeszcze gorszej sytuacji, ale musiałam je jakoś rozdzielić. To co zrobiliście jest chyba złośliwym żartem.
Dla mnie spoko, bo w "chcę obejrzeć" nic nie trzymałem. Jednak dla innych może to być uciążliwe. No cóż...
Skoro już robi się zmiany w ocenianiu i oznaczaniu seriali to może by wprowadzić jedynyną sensowną czyli możliwość osobnego oceniania sezonów jednego sezonu. Weźmy np. Walking dead pierwszy sezon naprawdę dobry, trzeci i czwarty to straszny szajs i nie chcę wyciągać średniej dla serialu z tego skoro zmieniają się twórcy serialu w trakcie.
to chyba by była pierwsza zmiana w dziejach filmwebu która miała by sens. Dobra bo mi zaraz konto zlikwidują.
w zasadzie tylko pierwszy w miarę mi się podobał i to też ze sporymi obiekcjami niekiedy. O ile pamiętam trzeci to na farmie? Nie wiem nie oglądam już, ledwie dotrwałem do początku 4 sezonu.
Z tego co ja pamietam to sezon 2 był na farmie i to była najsłabsza część. Akcja podczas 3 sezonu działa sie w więźniu. Moim skromnym zdaniem od 3 sezonu jest najlepiej...
nie wytrwałem. serial w którym cała akcja posuwa się do przodu tylko w bezsensownych dialogach typu: pójdzmy tam, ok to idziemy, ok to obgadajmy to z każym po kole i mija pół sezonu mnie dobijają to samo miałem z salem nie wytrwałem 2 odc. bo było dokładnie to samo.
Dla mnie zmiana nietrafiona. Wcześniejszy podział pozwolił zobaczyć, które seriale się ogląda, które chce się zobaczyć, a które już się widziało. Do tego, można było zobaczyć, co aktualnie oglądają inni użytkownicy. Ech... Trudno.
Filmweb chyba nie docenia znaczenia seriali, na forach których to budują się społeczności użytkowników. Zamiast to jakoś docenić, podkreślić to rzucane są kłody pod nogi :/
Długo jeszcze?! Kiedy powróci opcja "seriale, które oglądam"?! zadaje sobie sprawę, że takie pytania na filmwebie to jak grochem o ścianę, ale ileż można jeszcze czekać? to już 2 tygodnie.
FW mógł pomyśleć i można to było zrobić lepiej, tj zostawić użytkownikom funkcjonalnośc i pracować sobie z kodem poza serwerem.. A jak skończą to podmienić pliki... a nie wywalać opcję i robić to na serwerach. Bo teraz nie wiadomo ile mamy czekać.. się okaże że za rok wprowadzą zmiany..
O, dokładnie tak, albo chociaż zrobić przestój 1/2-dniowy, usunąć/dodać pliki, poinformować o zdarzeniach, koniec tematu, heh..
Kiedy wreszcie w moim profilu pojawią się seriale? Już od dłuższego czasu zastanawialem sie gdzie one wyparowały? W profilu szperałem, nie ma żadnej opcji nawet, teraz dowiaduje się o tym wątku, ale to już dobre 2 tygodnie, a moje seriale w profilu dalej ślęczą pod "peleryną niewidką"... Poprawcie to.
Szkoda, że nie ma tej opcji, bo akurat zaczęłam oglądać serial i chętnie bym skorzystała z opcji seriale, które oglądam.
U mnie jest wszystko w porządku. Zarówno na komputerze jak i na smartfonie.. O jakim rozpierdzieleniu mówicie ?
O tym które było przedwczoraj w godzinach przedpołudniowych, chodziło o jakieś błędy systemowe, problem został już rozwiązany...
Dla mnie ropzierdziel jest taki że (oprócz usunięcia ukochanej opcji "oglądam") w kokpicie użytkownika nie ma pokazanych ostatnio ocenionych seriali, nie ma w ogóle seriali. Co gorsza w ustawieniach nie ma żadnych opcji dotyczących seriali, a np. są opcje do gier. WTF?! Żeby zobaczyć czyjeś czy swoje obejrzane seriale trzeba wchodzić dalej w zakładkę od seriali.
To nie jest żaden "rozpierdziel" tylko celowe działanie filmwebu...jest to opisane w pierwszym poście, gdzie ty masz oczy...WTF?
Oczy mam tam gdzie trzeba... Skoro usunęli seriale które oglądam, to powinni zostawić ostatnio oglądane. Po co utrudniać sobie życie, skoro wszystko może być w jednym miejscu...
Po co WTF? Jakbyś czytał ze zrozumieniem mój post to wyczytałbyś że brakuje w ustawieniach opcji dotyczących seriali, a do filmów i gier są. Ja znam na te pytania odpowiedzi i większość użytkowników również takie odpowiedzi na nie są logiczne, ale nie dla filmwebu.
A więc jednak Hodor...Wszyscy cholera wiemy że tego brakuje panie geniuszu! Mówi właśnie o tym ten temat! A ty nie wiem po co piszesz to co wszyscy wiemy i do tego jeszcze w formie pytania. A podobno znasz odpowiedzi na te pytania...co ty w ogóle chcesz przekazać? Rozumiesz to co sam napisałeś?
Skoro wiesz to po co się mnie pytasz? xD
Proponuję ci popytać kolejnych użytkowników (powyżej) dlaczego, narzekają skoro ktoś powyżej już narzekał. Gratuluję myślenia ... i to nie ja cały czas wymawiam słowo na h... XD
Jako możesz mieć w kokpicie seriale które oglądasz skoro nie ma już takiej opcji...czego ty w tym temacie nie rozumiesz? Ja osobiście nie pamiętam żeby ocenione seriale wyświetlały się na kokpicie kiedykolwiek, były tylko oglądane. Gratuluje mi myślenia ktoś kto sam nie wie o czym pisze...to jest dopiero ten twój "ropzierdziel" bo nawet tego poprawnie nie potrafisz sklecić niestety...Czyżby chcesz powrotu opcji której nigdy nie było?
Skoro nie ma tamtej opcji to chciałbym zobaczyć co ostatnio oglądałem na "głównej" profilu. Nigdzie nie pisałem że była kiedyś taka opcja. Gry, które stoją nieco dalej od filmów w stosunku do seriali na portalu filmowym mają swoje miejsce wyżej niż seriale.
Przy okazji możesz wytłumaczyć postronnym użytkownikom od kogo mnie wyzywałeś, żeby każdy wiedział dlaczego twoje komentarze w moją stronę powinny być zablokowane.
Leci cytat "w kokpicie użytkownika nie ma pokazanych ostatnio ocenionych seriali, nie ma w ogóle seriali." jesteś kłamcą człowieku, zero szacunku dla ciebie, negujesz to co przed chwilą pisałeś byle nie przyznać się do błędu...typowa cebulandia. Nigdzie cię nie wyzywałem, po prostu posiadasz iloraz inteligencji Hodora...to smutne fakty...
Jeszcze ci się chcę denerwować siebie i mnie? xD Stwierdziłem fakt. Nie napisałem że była taka opcja. Nie wiem skąd wiesz jaki mam iloraz inteligencji.
Podaj mi namiary na swojego lekarza. Pogadamy o smutnych faktach ;]
El polako cebulako...szoruj po "kroksy" do Lidla. Wstyd mi za takie "elementy". Złap złodzieja za rękę to ci powie że nie jego ręka...Napisałeś kłamco, już ci to udowodniłem.
no to cóż, czekanie tylko zostało... mam nadzieję że powróci w takim stanie jak była a nie gorszym :P
już czekamy bardzo długo ciekawe czy w tym roku to jeszcze zrobią i zobaczymy seriale w proflu.........