Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

...zostać weryfikatorem?
...pisać źródło żeby było zaakceptowane?

Ja na ten przykład podam że chciałem dodać ciekawostkę przy czym wyraźnie opisałem źródło, a nie dopuszczono jej.

7 urodziny filmwebu tuz tuz, ale nie mozna zapomniec o innej waznej rocznicy - dokladnie rok temu fw pojawil sie w zupelnie nowej szacie graficznej, z nowym systemem dodawania i sprawdzania informacji, nowym forum, z mnostwem brakow, ale i z masa roznych ciekawostek :P - blogami, uzytkownikami online, comiesiecznymi...

więcej

więc i ja się o coś spytam:) Dlaczego przy tym filmie http://www.filmweb.pl/Film?id=115389 [www.filmweb.pl/Film?id= ...]
Wujek Dobra Rada dostał tyle punktów? Z moich obliczeń wynika, że nie powinien mieć więcej niż 22-24. Kolejna teoria spiskowa ;)

Najlepsze zyczenia dla wszystkich Pan na FW!!! Spelnienia wszystkich mazen - tych malych i tych duzych... no i duzo punktow :P Zyczy kamo :))

P.S. Swiat bez was nie bylby taki cudowny!

na serio zdedzilam sie kiedy otworzylam czat a tu dwie osoby........straszne

coś ostatnio nie działa u mnie ocenianie filmów, wszystkie wcześniej ocenione filmy też zniknęły z mojego profilu, co sie stało ? kiedy to powróci?

to było około 2 tygodnie temu ,a dopiero jeden plakat mi uznano :( ,a pisało ,że 2 tydnie to już i tak dużo ,bo to w przypadku znanych filmów. A ja dawałem tak gdzie są mało znane :], zawsze się tak długo czeka? Jeśli odświeżana jest ta strona często to wątpie ,że zawsze ,b0 jak patrze ,że kolo ma 2,5tys punktów w tym...

więcej

Dostaję wciąż zażalenia "Dałeś mi 3 pkt a dodałem 6 osób w obsadzie", "Dlaczego nie dostałem pkt?". A więc drodzy ludzie - nauczcie się czytać - zmieniły się zasady przyznawania pkt (poza tym osoba weryfikująca nie decyduje ile dac pkt - robi to system/skargi "dałeś mi" są absurdalne) - za jedną osobę/film w...

nie jestem jakoś super obeznana w tematyce komputerów i naprawdę trudno mi tu czasem cokolwiek zrobić. Nikogo nie ma kto by mógł to wytłumaczyć i pomóc. Nawet nie ma w opcjach jak co obsługiwać. Tu na filmwebie jest pełno różnych grupek ludzi ,którzy tylko między sobą się dogadują i bardzo trudno się właczyć w ich...