Witam.
Co należy zrobic w sytuacji, gdy dodając obsadę po sprawdzeniu pojawia się lista aktorów, ale wpisanego aktora nie ma w bazie Filmwebu? Czy należy usunąć tego aktora z dodawanej obsady, czy go zostawić tak jak jest?? (Nie mowię tu o aktorach, przy których stoją cyferki w nawiasach, tylko takich, których w...
Czy filmweb sam wybiera osobę która ma zostać weryfikatorem, czy jesli ktoś chciałby nim zostać powinien sam się zgłośić (jeśli tak, to gdzie)??
zastanawiam się od jakiegoś czasu jaki sens ma dodawanie informacji na Filmwebie. czy chodzi tylko o to, że mamy mieć bazę filmów po polsku (poza tym że Filmweb jest oczywiście przyjemniejszy wizualnie niż imdb)? bo tak szczerze mówiąc przepisywanie z jednej strony internetowej na drugą nie ma zbytniego sensu. a może...
więcejHej!Jestem nowa na FW i mam pytanko!Można tutaj zbierać punkty za np.recenzje filmów!Otóż napisalam pare takich dwa dni temu,ale punktów nie dostałam:(Czy to zależy od czegoś?Czy może coś zrobiłam nie tak?
Nie wiem czy coś takiego jest tu normalne, ale wysłałem powiadomienie o nagrodach w celu zdobycia kilku punktów, specjalnie spojrzałem czy przypadkiem takiego samego ktoś już wcześniej nie umieścił, okazało się, że nie. Wchodzę na moją stronę a tu okazuje się że wszystkie są odrzucone, powód: już jest. Czy to...
nikt nie zauważył poważnego (z mojego punktu widzenia) błędu na FW.
W obsadzie bardzo często mozna sie spotkać z dość "nie fajnym" błędem ortograficznym ( nie wymieniony w napisach) to sie powinno pisac razem. W koncu FW to śmiem powiedzieć najbardziej rozpoznawalny portal filmowy w kraju i chyba coś takiego nie...