Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

W jaki sposób można dodać tapetę filmu na stronę Filmewebu? Jeśli mogą to robić tylko redaktorzy to czy mimo wszystko jest możliwość, by tapeta(y) mojego autorstwa się tu znalazła?

Dodałam kilka plakatów do osób, które zostały zaakceptowane. Dostałam 6 punktów za 3 plakaty ale na stronie tej osoby jest tylko jeden. Co się stało z resztą i dlaczego nie ma i ch w galeri??

Jaki adres ma portal filmweb.pl w sieci WAP???

Chciałabym dodac pare fotek i tapet do jednego aktora ale nie mozna!! Dlaczego?

dlaczego wprowadziliście nową punktację obsad i filmografii, według mnie jest bez sensu, np, jak dodam 5 filmów do jakies filmografii to otrzymam tylko 2 punkty!!! czy to jest normalne, to był poroniony pomysł, a podobno nowe zasady punktacji miały dotyczyć tylko weryfikatorów...

Dlaczego nie da sie zmienić zdjęcia niektórych aktorek (chodzi mi konkretnie o Mackenzie Rosman )i nie można nawet dodać zdjęć do galerii.Nalezało by zmienić te zdjęcie ,ponieważ wyglada na nim na 9 lat a aktualnie ma 16!I jeszcze jedno dlaczego nie da się otworzyć nie zaakceptowanego zdjęcia chciałambym znac powód...

Chće dodać nagrodę dla filmu, ale na rozwijanej liście nie ma tego festiwalu. Co zrobić?? Albo inne: Chcę dodać fil i nagrodę dla niego. Najpierw muszę czekać na weryfikacje samego filmu a potem dodać nagrodę, tak??

Jak można np. dodać do filmografi Roberta De Niro "Fahrenheit 9/11" !!! W filmografi powinny znajdować się filmy w których GRAŁ dany aktor, a nie POKAZAŁ SIĘ na 3 sekundy, nawet o tym nie wiedząć!!!!!

Szukam poparcia do mojego pomysłu
Pomysł: Chce nakłonić twórców filmweb do stworzenia naszych Oscarów (filmweb), w których każdy miał by prawo oddać głoś na Najlepszy film, Najlepsza aktorka i tak dalej.

Proszę o wasze poparcie i komentarze
Lucyfer106

Bo na przykłąd napisałem na stronie aktora (Stoltz) to:
)Eric Stoltz jest łudzącą podobny do Michaela J. Fox'a, co umiejętnie wykorzystywał reżyser wspaniałej serii "Powrotu do przyszłości"(

I odpowiedź na niezaakceptowanie jest taka, iż ' nie może określic źródła', - ludzie to głupoto jest, a niby poco jakies...