Myslalem, ze problem jest tylko tymczasowy ale jesli nie zaakceptuje sie jakiegos materialu chce wejsc na strone i zobaczyc dlaczego. Jednak po kliknieciu na linka wywala mnie na strone glowna. Dlaczego?
co wy na to? Fani tego Pana przesadzają troche i portal zmienia się w śmietnisko... mam dość czytania że Harry Potter jest super, a jego rodzina tralala, dziewczyna i takie pierdoly, czy ktos moze to zablokowac?
Xzar pisał wcześniej, że niższa punktacja za obsadę będzie obowiązywała materiały dodane OD momentu wprowadzenia zmian. Dlaczego więc dostaję połowę punktów pomimo, że są to materiały z października? Czegoś nie rozumiem.
ja jestem bardzo spokojna. bardzo spokojna. i zazwyczaj, a właściwie zawsze, jestem w stanie czekać bardzo długo na zaakceptowanie dodanych przeze mnie informacji. ale tym razem kilka osób przesadziło moim skromnym, zaangażowanym w budowę tej strony, zdaniem.
otóż przede wszystkim zastanawia mnie dlaczego tak wiele...
Pisałam to już w jednym z tematów ale dodaję jeszcze raz, żeby zostało zauważone. Przy nowej punktacji po 0,5 punktu za osobę przy nieparzystej liczbie osób system nie liczy "połówek" i zaniża liczbę punktów. Np przy 3 osobach dodanych do obsady przy nicku pojawia się 1 punkt. Tak chyba nie powinno być
Słuchajcie, moim zdaniem, jak ktoś wero zostaje, to zobowiązuje go do tego żeby trochę więcej weryfikował niż dodawał!! Tak być powinno, teraz ranking u werów został podzielony i wszyscy zobaczą jak jest naprawdę, że niektórzy dodawali bo dodawanie jest łatwiejsze! I po co werem zostawać.... Ja myślałem że będzie...
Ostatnio dowiedziawszy się o tym, że należy pisać cyferki przy ludziach w dodawanych obsad do filmów i seriali chciałam poprawić dodane przezemnie. Niestety kiedy je otwieram to na końcu pojawia mi się tylko link ze źródłem nie ma natomiast przycisku 'zapisz' ani 'usuń'. Nie moge w nich nic zmienić.