Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Dodałem pare plakatów ,raczej do starych filmów ,bo wiadomo ,że dużo stare filmy plakatów ,nie mają na filmwebie. Piszę : 150x200 WYŁĄCZNIE!!! No to daje 150x200, czekam 3 tydodnie na akceptacje ,a ostatnio mi pisze ,że nie zaakceptowane! Dokładnie zmieniałem rozmiar na 150x200 i taki jest! ,piszę naprzykład deformacja...

więcej

Ja zaczne - 31.10.04

co sie dzieje ze zwiastunami nie mozna ich ściągnąć???

... np. linki czy pogróbienia tekstów ...
I w jaki sposób ...

Piątka z plusem dla tego kto wymyślił waszą drgającą reklamę.
Świetnie czyta się tręść,bezbłędnie wpisuje hasła,mam dla niego nagrodę,do odbioru w każdej chwili,konieczny samochód,nagroda
jest ciężka.

...skoro weryfikatorzy sprawdzaja w duzej wiekszosci jedynie gatunki badz kraj..jest to dla nich najwyrazniej bardziej korzystne ze wzgledu na punkty...gratuluje wiec...obsada nie jest niezbedna?? najwidoczniej bylam w błedzie...;P

Wczoraj Katrol nie zaakceptował mi plakatów uzasadniając, że są zniekształcone. Poprawiłam je więc i zamieściłam link na Jego blogu. Odpowiedź była taka, że On zamieścił takie same plakaty i wg niego są lepsze od moich. Pytanie jest takie czy to uczciwe nie dając szansy komuś poprawić czegoś. Wg mnie te plakaty są...

co robicie, że na waszych blogach i forach macie tyle komentarzy?!?!

Ostatnio chciałam dodać nominację ale w kategorii nagroda (nazwa) i festwial nie ma Independent Spirit Award (IFP), dlaczego?

Większość dodających zdaje się nie zauważać, że może wybierać spośród kilku rodzajów komedii i dramatów - zamiast pisać Komedia/Romans można Komedia romantyczn, zamiast Komedia/Kryminał komedia kryminalna

Całkowicie też zatarła się granica między thrillerem a horrorem, to że na IMDb są oba wymieniane obok siebie nie...

więcej