Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Pytanie do weryfikatorów. Czy można rozwinąć listę odrzuconych/zaakceptowanych materiałów? Bardzo by to było przydatne, zwłaszcza, że przy większej ilości dodanych informacji nie można poprawić np. filmografii. Dzięki za odpowiedź.

Proponuję wstawić taką opcję, która blokowałaby możliwość głosowania na film przed datą polskiej premiery wpisanej na stronie filmu. Na pewno nie jest to problem dla programisty. Denerwuje mnie ocena łączna 9,024 dla filmu, kóry jeszcze nie istnieje! (Indiana Jones 4).

Podpisujcie się pod "petycją".

Nie wiem czy tylko ja mam taki problem, ale jak weryfikuję filmografie i film ma przedrostek The, El itd (np dzisiaj Lieutenant, The) to po sprawdzeniu na liście filmów, które widać pod spodem taki tytuł się nie pokazuje. Za to jeżeli usunę to nieszczęsne "the" itd to często okazuje się że ten film jest już w bazie. W...

więcej

Jak sądzicie kto nabardziej rzuca się w oczy ??
Kto zaskakuje nas ciekawymi Topicami na FORuM ... ?
Niechce narazie stawiać bo nie jestem tutaj zbyt długo, ale wg. mnie najbardziej charakterystyczne osoby to te które mają te kolorowe obrazeczki :) z prawej strony.
Dla mnie "Torne" i "Error" często spotykam ich...

Czy nie dobrze byłoby zrobić możliwość sortowania filmów wg ocen, czy nawet ilości głosujących? To super sprawa - czasem ludzie szukają w ciemno jakiegoś dobrego filmu i takie rozwiązanie ułatwiłoby sprawe. Napiszcie ludzie co o tym myślicie! Ja jestem ZA!!! Pozdrawiam

Czy w przyszłości będzie można dodawać ludzi filmu związanych z efektami specjalnymi, castingiem i charakteryzacją lub innych informacji np.studio w jakim powstał film ?

Powiedzcie mi co myślicie o pomyśle rozbudowy serwisu o dział (publicystyka), w którym zamieszcze były różnorakie artykuły urzytkowników na tematy filmowe (historia horroru,oscarów, kino francuskie itp.itd.) Jak wielu z was potrafi pisać dobre recenzje to myślę ,że z artykułami nie powinno być problemu.Dzięki temu...

Proponowane zmiany procesu weryfikacji:

Punktacja za weryfikacje materiałów w zależności od ich trudności (materiały łatwe za minimalną liczbę punktów, materiały trudne – jak obsady i temu podobne – punktów więcej w zależności od trudności, czyli "nowa elastyczna skala punktowa").

Wprowadzenie listy...

więcej

ja neiwiem czym to jest spowodowane i chciałbym się własnie tego dowiedzieć, chodzi mi o taką sprawę, że z weryfikacją jest straszne opóźnienie!!
no na litośc boską, ja mam informacje sprzed czterech miesięcy :/
czym to jest spowodowane?

... mozna komus kompetentnemu pokazac duble stron?!