Nie wiem jak wam (i właśnie dlatego to klikam:D), ale mi wydaje się, że są filmy z koszmarnie nietrafionymi tytułami. Często dot. to przetłumaczenia tytułu, np. Cold Mountain na Wzgórze Nadziei :((
Co wy na to?????!!!!!!!!!!!11
Chodzi o to, że uważam za bezsensowe dodawanie nowego tematu za każdym razem, gdy chce się wyrazić swoją opinię np. na temat filmu. Moim zdaniem powinno istnieć coś na wzór odpowiedzi na blogach....poprostu komentarze na temat filmu byłyby wyswietlane jeden pod drugim zamiast 50 tematów, z czego może na 10 ktokolwiek...
więcejZapewne to pytanie padło tutaj wiele razy, ale szczerze mówiąc nie chce mi się przekopywać całej tej listy. Tak więc czy wtedy kiedy dodaje aktora do filmu to rola w danym filmie automatycznie jest zapisywana na jego stronie czy też muszę oddzielnie ją dodać?? Z góry dzięki i pozdrawiam!
Prosze Was drodzy weryfikatorzy o zwrocenie uwagi na to. Gdy spojrzalem na film Ben gdzie ow piosenkarz spiewa glowna piosenke bylem zaskoczony że jest on tam jako kompozytor. Gdyby tak było dostałby Złotego Globa, ale nie dostał bo dostał ją kto inny. Gdy kliknołem na link MJ (...
No niby w słowniku jest że to jest artylerzysta ale jakoś to nie pasuje do filmu. Z góry dzięki za pomoc.
mój problem jest taki ze nie moge dodać nic do bazy danych ani filmu ani gwaizd...nie moge dodać zadnych ciekawosteg opisów zy recenzji...kiedy jush napsize i chce wysłac to nmiby wysyła ale strona nastepna sie nie otwira...i znika ...i nie doaje tego do bazy....i tesh nie moge wejść u siebie na stronie o dodanych...
Mógłby ktoś z uprawnieniami wejść tam i wyczyścić bałagan pozostawiony po pewnym mocno nadpobudliwym użytkowniku
(nie wiem czy przy okazji innych filmów też tak mocno popuścił)
Błagam, błagam, błagam szczególnie tych werifikatorów którzy coraz mniej sie przykładają:( chodzi o tych co mają pon 200pkt miesiecznie, Błagam was, skoro juz jestescie tymi weryfikatorami to weźcie sie do roboty, ilu jest takich co mają pon 10pkt:( Kurcze niech ta weryfikacja w końcu ruszy jak powinna, ja wiem ze tego...
więcej