Czy jest możliwe usuniecie tematów w blogu ( takie które zawieraja już jakieś komentarze ).
Chciał bym usunac kilka ponieważ chciał bym trochę zmienić charakter profilku ...
Chcę Wam coś powiedzieć drodzy braciszkowie. Od jakiegoś czasu jestem członkiem wielkiej filmwebowej rodziny. Wszystkich Nas połączyła wspolna pasja do kinematografii. Bardzo dziękuje Wam za to, ze mogę dodawć do tej strony coś od siebie. Przede wszystkim chciałbym podziękować Stingowi K. i Nelce, yo właśnie Oni...
bo te linki sa zbyt dlugie zeby pisac wlasnorecznie moim zdaniem lepiej by bylo je kopiowac i wklejac co o tym sadzicie prosze o wskazówki i porady napiszcie mi jak mozecie jak jest naprawde pozdrawiam :-)
Jak wiadomo opcja dodawania plakatów do osób jest od dłuższego czasu w przebudowie. Czytałam jednak jakiś czas temu komentarz (napisany przez osobę z żółtym łebkiem), że można dodawać plakaty do osób jeśli dana osoba nie ma żadnego plakatu. Oststnio chciałam dodać kilka plakatów do osób spełniejące kryteria, jednak jak...
więcejktóre zdradzają zakończenie filmu? Chodzi mi na przykład o pierwszą ciekawostkę do filmu "Sekretne Okno".
Chciałbym ostrzec weryfikatorów przed plakatami dodawanymi przez pana Lemura. Prawie wszystkie są zniekształcone (z wyjątkiem tych, które przypadkowo mają odpowiednie wymiary). Nie wszystkie te zniekształcenia są widoczne gołym okiem, więc w tym przypadku trzeba jeszcze uważniej sprawdzać. Niestety pan Lemur nie...
Christopher Walken miał takie fajne zdięcie, nie musieliście go zmieniać. za to np. Callum Keith Rennie ma brzydkie, a na imdb jest takie łądne czarno-białe.
Nie zmieniajcie zdięć jeżeli nikt na nie nie narzeka.
Ashley Judd też miała takie fajne czarno-białe zdięcie (świetne ujęcie).
Czy napewno wszystkie przesyłane teksty są sprawdzane ? Ja na akceptacje swoich czekam bardzo długo ! Moze popełniam jakiś bład wysyłając ? prosze odpowiedzcie
POZDROWIENIA