Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

chce dodac do filmu nazwisko rezysera i nie moge znalezc linku by to zrobic. nie widze tez gdzie dodaje sie scenarzyste, operatora, scenografa.. prosze o pomoc!

Mam takie pytanko.Dlaczego ulubieni aktorzy nie wyświetlają się w kolejności alfabetycznej?

zauważyłem, że przy usuwaniu osoby ze strony "moje ulubione" przechodzi się automatycznie na stronę danego aktora, reżysera, itp. Jest to trochę uciążliwe, jeśli ma się do wyrzucenia trochę więcej osób... aha, przy wyrzucaniu filmów nie ma takiego problemu...
pozdr. kamo

Którzy z użytkowników mają możliwość akceptowania wgranych danych? i w jaki sposób można tą "zaszczytność" uzyskać? (mniemam, że dzieje się to jeżeli użytkownik jest zarejestrowany od wielu miesięcy i udziela się nieskormnie). Filmeb jest naprawdę bardzo dobrą stronką, tylko ta jedna czynność (akceptowanie danych, a...

więcej

mam pytanie .. gdzie można znaleźć liste zwycięzców zakończonych konkursów i poprawne odpowiedzi ?????

taki pomysł: może wprowadzić możliwość dodawania cytatów na stronach 'ludzi filmu'/filmów. można je dodawać w 'ciekawostkach' (które zresztą wszędzie świecą pustkami...), ale chyba fajnie, gdyby była osobna kategoria 'cytaty'.

http://filmweb.pl/TopUsers
No no no, niezły pomysł. Dzięki takim bonusom już niedługo to Filmweb będzie wykładnią dla IMDb, a nie odwrotnie :P
Fajnie, nagrody dla pierwszej 30, ale nigdy nie zgadniecie kto był 31 :P Z tego co pamiętam byłem tuż za Sauronem. To się nazywa mieć "szczęście"... a miałbym koszulkę... :/

...jest takie że nie wiem jak usunąć konto z Filmwebu bo mam dwa a jednego nie potrzebuje.

Czy to jakaś MAŁA I NIEWINNA POMYŁECZKA? Zdaje się, ze wyzerowanie tego licznika powinno być zrobione dopiero z dziśna jutro...? Znowu błąd w systemie?

Dlaczego przy rożdzielczości 1024/768 strona portalu jest dziwnie przycięta z prawej strony. Czy nie ma możliwości naprawienia tego (nie biorę pod uwagę zmniejszenia rozdzielczości na 800/600) ?