Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

czy ktoś wie czemu nie dostaje punktów za oddany głos na film lub osobę i gdzie podziała się lista filmów i osób na które głosowałem ????

Każdy z nas ma jakieś ulubione filmy i ulubione kwestie filmowe. Co Wy na to aby dodać taką sekcję w filmach. Można by również dodać cytaty przy ludziach filmach. W końcu była nawet książka "Wszyscy ludzie filmu" wydana w 1998 składająca się z myśli, powiedzeń i cytatów stworzonych przez ludzi kina.

Myślałam...

Wraz z nowym FilmWebem doszły też nowe funkcje. Wśród nich dodawanie plakatów i uzupełnianie obsady. Niestety, zrobił się przez to straszny bałagan - plakaty są w skrajnie różnych rozmiarach. Co do obsady, to część z nas pisze postaci typu "policjant" czy "matka" z wielkiej, a częśc z małej litery. Redakcja, o ile się...

więcej

Czy mo|na dodawa zwiastuny i klipy???? NIe ma takiej opcji!!!!!!!!

Co się stało z wyszukiwarką w pasku adresu? wpisywałem tytul.filmu.filmweb.pl i mogłem szybko przejść do szukanej pozycji, a teraz trawa to trochę dłużej... Jak ktoś się przyzwyczaił, to ma duże utrudnienie.

jak o jest z wynikami konkursów? zwycięzcy sa po prostu informowani o wynikach, nie ma nidzie listy zwyciezców?

Mam mała sugestię co do działu z tapetami... Może zamiast kolejny raz publikować tapety pochodzące ze stron filmów, zrobić galerię tapet użytkówników fimweb'u?
Na pewno dość duża liczba osób interesuje się pracą w programach graficznych i ma parę tapet wykonanych przez siebie samych. Byłby to (wg. mnie) uczciwy...

zauważyłam, że w dziale "władca pierścieni: powrót króla" jest kilka znaczących pomysłek. mianowicie zostały tam dodane informacje na temat pierwszej części trylogii (np. o muzyce). z jakiej okazji??

..., które moim zdaniem są największą wadą nowego wizerunku FILMWEBU... Kinomaniacy mogli komentować filmy i newsy, jednocześnie dostając za to punkty, które wprowadzały fajne poczucie rywalizacji... Teraz możliwości do ich zdobycia są moim zdaniem bardzo ograniczone i czasochłonne (opis Fanny Ardant dodałam grubo...

Czy moglby mi ktos pomoc...Chcialabym wiedziec czy mozna dodac nowe osoby ludzi kina...ktorych jeszcze nie ma.. i jak to zrobic...

Dziekuje za wysluchanie i pomoc (szczegolnie dla JI JEJA)