Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

...ja zapytam raz jeszcze, by nie szukać po forach (leń:)). chciałbym się dowiedzieć jak zatwierdzacie dodawane informacje... w jakiej kolejości. na początku nowego filmwebu dodałem parę filmów, z których jeden został jak na razie dodany w całości, a jeden bez obsady - reszta czeka; niedawno dodałem parę innych info -...

więcej

ej, nie mogę zmienić zdjęcia... to taki standard, żę z tym jest problem, czy tylko ja mam talent do nieudawania...:)?

Czy jest gdzieś jeszcze w Filmwebie ta jakże niezwykle przydatna opcja? Zawsze kierowałem się tym przy wyborze filmów... Czy można jeszcze gdzieś zobaczyć na jakie filmy głosowała konkretna osoba?

Szkoda, ze tak długa trzeba czekac na przyznanie punktów... Moze by sie dało jakos to przyspieszyc.. ale watpie... :/
ehh... musze byc cierpliwa i tylko to mi pozostało!!! :):):)

tak se wpadłem na głupi pomysł... chodzi mi o to, że można by na stronce "ulubione filmy" każdego użytkownika dodać rameczkę, w której umieszczona byłaby ŚREDNIA lat produkcji ulubionych filmów. jeżeli ktoś lubi filmy tylko z ostatnich lat, jego średnia mogła by wynieść np. 1997... dla pożądnego kinomana mógłby by to...

więcej

Uprasza się o wyjaśnienie... Chcąc dodać recenzję znalazłam pole do źródła... czy to znaczy, że mam zamieścić tam czyjąś recenzję?? nie mogę swojej?? Czy mam szukać w internecie tekstów typu "Wonderful" Chicago Post??????? Dlaczego nie można by dodać swojej??

Kiedy bedzie mozna zmienic skore? Ta jest okropna!!!!!!!!!!

Dwie sprawy.
Podobno informowanie o nowych wpisach już działa. Zaznaczyłem więc kilka tematów, lecz żadnego powiadomienia nie otrzymałem. Ku swojemu zdumieniu odkryłem dzisiaj, że w kilku są wpisy. Dlaczego do mnie informacja o tym nie dotarła??

I druga sprawa. Czy można zmienić adres e-mail? Jeśli tak, to jak???

Ok, przeczytałam, że nie można oceniać filmów, które nie miały jeszcze premiery... weszłam sobie na TOP 100 Świat, a tam na pierwszym miejscu "Piraci z Karaibów 2" . Do przed chwili zagłosowały na niego 104 osoby... No super!! też w ten film wierzę, ale może dajmy mu się najpierw zacząć (!!!!!) kręcić, bo o ile wiem...

więcej

Czekanie na akceptację wpływa skrajnie demotywująco :( ... Taki długi okres oczekiwania niestety nie poprawia naszej "produktywności"... czy to jest pernamentne (to długie oczekiwanie)?? czy też czasowe??