Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

O ile w jakimś stopniu staram się zrozumieć sposob obliczania oceny na podstawie wzoru, nie rozumiem zupełnie dlaczego liczba oddanych głosów na ludzi kina kina różni się w Top ludzi od wyników na ich indywidualnych stronach. O ile wzór można jako tako wyjaśnić, różnice w liczbie głosów moim zdanie świadczą o błędach w...

więcej

Mój problem ogólnie dotyczy całego działu 'ludzie kina'
Już pisałam o tym w blogu, ale co szkodzi napisać jeszcze w innnym miejscu...
Otóż - jak jestem zalogowana i naciskam na mojej stronce w dodanych przeze mnie na 'ludzi kina', widzę wszystko inne, tylko nie nazwiska - tak jakbym nie dodała żadnych osób. wystarczy...

więcej

1. Jak jestem zalogowana i klikam na mojej stronce na 'Dodanych przeze mnie aktorów', to nie moge zobaczyć tej listy - widzę ją, jak sie wyloguję. Może na mojej stronce jest błąd???
2. Co mam zrobić, jeśli chcę dodać nowy film/aktora, a nie tylko uzupełniać info o tytułach i aktorach, któzy już są w bazie (to ostatnie...

więcej

nareszcie jest ranking uzytkownikow (menu spolecznosc), troche nieczytelny i na razie tylko 50 najlepszych, ale widac ze redakcja nie proznuje :)
mam jeszcze jedna drobna sugestie - fajnie by bylo gdyby napis usun (przy ulubionych filmach, osobach, blogach, itepe) zamienil sie w taki maly minusik jaki mielismy...

Czy moglibyscie dodac align="center" bo teraz wszystko jest "po lewej" a nie wyglada to ani ladnie ani nie jest wygodne.

czy można powrócić do starej szaty graficznej?Ta jest niestety straszna.

Moje pierwsze wrażenie: przerażenie!:) Niby nowocześniejszy- to Wam przyznaję (choć to też mi się nie podoba). Uwag zbyt wiele, więc te naj: gdzie są dawne komentarze? Lista dyskusyjna polega na tym że widać czy odpowiedź przychodzi. Czy teraz dostarczanie jej na maila zostało zlikwidowane? (jeszcze nie wiem jak działa...

więcej

Przyglądam się nowej formie Filmwebu i starając się sprawdzić na ile jest przyjazny zauważyłe kilka rzeczy, o których na razie tutaj na forum (żeby tak od razu nie bombardować samej redakcji).

1. Najważniejsze. Dotychczas, jak kliknąłem na swoją stronę, to pojawiały się spisy moich ostatnich komentarzy oraz danych...

więcej

co za przerażający i nieprzyjazny użytkownikowi interfejs!! a stary był taki miły dla oka i przystępny...... filmwebie proszę wróć!!!!!!!!!!!!!!!!!! ps. gdybym chciała taki model szaty graficznej to już dawno przerzuciłabym się na np stopklatkę.pl...

Mam goraca prosbe do wszystkich filmwebowiczow, aby dali jeszcze kilka dni/tygodni czasu naczelnym na wprowadzenie poprawek, a do redakcji mam apel, aby nie zniechecala sie za szybko duza iloscia krytycznych opinii. Przyzwyczajenie do zmian zawsze jest ciezkie i zabiera troche czasu.
Nowa szata graficzna bardzo mi...

więcej