Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

... wreszcie można będzie dodawać nowe filmy i profile osób:((((( O ile to nie działa u dla wszystkich mi jeszcze nie działa też dodawanie info do newsroomu i streszczeń filmów. DLACZEGO????? Niech mi ktoś wytłumaczy i doradzi.

do redakcji

użytkownik usunięty

czy ktoś się mną zainteresuje? ja tylko chcę wejść na swoją stronę

do redakcji

użytkownik usunięty

czy mogę się dowiedzieć dlaczego nie mogę się zalogować na moją stronę?

bardzo podoba się opcja ustawienia gatunku "karate" do filmu. jednak totalnym imbecylstwem jest obznaczanie mianem "karate" filmu "kung-fu". jest to niewybczalny błąd. przykładem "Legenda Czerwonego Smoka (Legend of the Red Dragon) (Hong Xiguan zhi Shaolin wu zu)" nie widziałem, więc nie jestem pewnien czy to kung-fu...

więcej

Czy ktoś byłby tak miły i pomógł mi zalogować się w chacie filmwebu ? Nie wiem co robię źle. Chciałbym porozmawiać o filmach, ale nie mogę się zalogować. Wpisuję nick, wyświetla się komunikat "gotowe", ale strona wraca z powrotem do okienka, w którym trzeba wpisać nick. Nie wiem o co chodzi... co robię źle? Jeśli ktoś...

więcej

próbowałam ostatnio odjąć coś z ulubionych - nacinęłam na '-' i niesttey nie dopiełam swego, pomimo kilku prób. Ponadto nadal dostaje do skrzynki maile z Filmwebu, choć zaznaczyłam na stronce, że nie chcę ich dostawać. Jakiś problem?

Ratunku

użytkownik usunięty

Coś się stalo z moją stroną!!!nie mogę zdobywać punktów!!!Czy można powrócić do dawnej strony?Może ktoś z Redakcji mi pomoże?!

Wiem, że może jestem nudna, więc obiecuję, że pisze juz o tym po raz OSTATNI.
Z tego, co wiem, założeniem Filmwebu było umożliwienie współpracy nieco szerszej rzeszy uzytkowników, niż tylko samej Redakcji.
Zrozumiały jest fakt, że Redakcja chce udoskonalić system, sprawić, by się lepiej z niego korzystało obydwu...

Bardzo uzyteczna funkcja jest powiadomiania o odpowiedziach na komentarze przez email. Ale zdecydowanie przydala by sie tez mozliwosc powiadomiania o wiadomosciach otrzymanych przez funkcje: "napisz do mnie >>>>"
Czy mozna prosic o dodanie takiej funkcjonalnosci?

Czy funkcj DODAJ była kiedykolwiek dostepna czy to jakiś trick. Bo ja jeszcze nie widziałam żeby działała. Nic to że nie umiem dodać filmu ale mogłabym sie dowiedziec i to zrobić. A tak?