... wreszcie można będzie dodawać nowe filmy i profile osób:((((( O ile to nie działa u dla wszystkich mi jeszcze nie działa też dodawanie info do newsroomu i streszczeń filmów. DLACZEGO????? Niech mi ktoś wytłumaczy i doradzi.
bardzo podoba się opcja ustawienia gatunku "karate" do filmu. jednak totalnym imbecylstwem jest obznaczanie mianem "karate" filmu "kung-fu". jest to niewybczalny błąd. przykładem "Legenda Czerwonego Smoka (Legend of the Red Dragon) (Hong Xiguan zhi Shaolin wu zu)" nie widziałem, więc nie jestem pewnien czy to kung-fu...
więcejCzy ktoś byłby tak miły i pomógł mi zalogować się w chacie filmwebu ? Nie wiem co robię źle. Chciałbym porozmawiać o filmach, ale nie mogę się zalogować. Wpisuję nick, wyświetla się komunikat "gotowe", ale strona wraca z powrotem do okienka, w którym trzeba wpisać nick. Nie wiem o co chodzi... co robię źle? Jeśli ktoś...
więcejpróbowałam ostatnio odjąć coś z ulubionych - nacinęłam na '-' i niesttey nie dopiełam swego, pomimo kilku prób. Ponadto nadal dostaje do skrzynki maile z Filmwebu, choć zaznaczyłam na stronce, że nie chcę ich dostawać. Jakiś problem?
Coś się stalo z moją stroną!!!nie mogę zdobywać punktów!!!Czy można powrócić do dawnej strony?Może ktoś z Redakcji mi pomoże?!
Wiem, że może jestem nudna, więc obiecuję, że pisze juz o tym po raz OSTATNI.
Z tego, co wiem, założeniem Filmwebu było umożliwienie współpracy nieco szerszej rzeszy uzytkowników, niż tylko samej Redakcji.
Zrozumiały jest fakt, że Redakcja chce udoskonalić system, sprawić, by się lepiej z niego korzystało obydwu...