W poprzedniej wersji portalu mozna bylo zobaczyc na swojej stronie na jakie filmy oddalo sie glosy. Ja np. glosowalem na wszystkie, ktore ogladalem przez co mialem swego rodzaju pamietnik tego co zobaczylem.
Bardzo mi brakuje teraz tej mozliwosci :(
Niedawno odkryłam stronę Filmweb'u i z miejsca się w niej zakochałam. Przejrzysta, jasna,z ciekawymi informacjami, można zrobić sobie własną stronę, "listę filmów" które się lubi, można pisać recenzje, komentarze, wszystko jest idealnie. I nagle... Wchodzę na waszą stronę (jakiś czas temu) i... długo myślałam że mój...
więcejco robicie z takimi filmwebowiczami ktorzy glosuja na filmy po kolei z listy filmow wedlug alfabetu ?
a mnie interesuje ile zdjęć...ehm..przepraszam..plakatów (z nieznanych mi przyczyn...) maksymalnie można wrzucić do jednej galerii...plakaty są bezsensownie powlepiane jeden pod drugim więc chyba nie wcisnę tu zbyt wielu...
a ja mam pytanie, jak długo trzeba czekać na weryfikacje tego , co dodajemy?...czekam już 3 dni i nic...więc jak to działa????
no i jeszcze wspominana już kwestia dodawania zdjęć do galerii...chyba wypadałoby coś z tym zrobić, prawda?
Witam! Mam taki problem, z tym że login w filmwebie jest mój e--mail i na niego idą wszystkie posty, mam już troszkę zdobytych punktów jednak mój e-mail już nie działa przez co nie dostaje maili z filmwebu, nie wiem gdzie to zmienic, to znaczy zeby zmienic logina / e-mail azeby nie kasowac konta, nie tracic punktów i...
więcejPododawałąm sporo informacji, i od paru dni nic się nie zmieniło, nadal moje dodatki czekają na akceptację. Jaki jest przewidywany okres oczekiwania i kto się tym zajmuje?
Czemu nie można dodawać do filmów zdjęć, aby poszły do galeri. Przecież na nie których stronach są galerię filmów??? A w "zostań autorem tej strony" nie ma odsyłacza do galeri, są tylko plakaty!!!!!!
Jak tak dalej pójdzie to te punkty doprowadza do zguby portalu.
Wiele osób ocenia filmy których jeszcze nie nakręcono tylko po to aby mieć punkty. Wiekszość komenterzy nie przekracza jednej liniki a 90% z nich nie ma żadnej treści.
Nie twierdzę, że ja jestem idealny i pewnie wiele mogę u siebie poprawić, ale to co dziś...